Στην ΑΕΚ Κ17 ο Νίκος Κρητικός!

04/09/2019 - 14:50

Ένας ακόμα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τη Λέσβο κάνει το μεγάλο άλμα, αφήνοντας το νησί για να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής ενός κορυφαίου συλλόγου. Ο λόγος για τον 16χρονο Νίκο Κρητικό που επιλέχθηκε από την ΑΕΚ και έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση στην Κ17 με προπονητή τον πρώην Σέρβο άσο του Αιολικού, Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Ο Κρητικός είναι γεννημένος το 2003 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΑΟ Πολιχνίτου και πέρυσι μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Βουναρακίου. Εκεί, έχοντας τεχνικό υπεύθυνο τον Γιάννη Βόϊκο και προπονητή τον Στέλιο Μουντανάρη, εξέλιξε ακόμα περισσότερο το ταλέντο του.

Πέρυσι μάλιστα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη Μικτή ΕΠΣ Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, τραβώντας τα βλέμματα της ΑΕΚ. Η Ένωση μετουσίωσε το ενδιαφέρον της σε επίσημη πρόταση και έτσι ο Νίκος Κρητικός θα φορά στο εξής τα κιτρινόμαυρα.

Ο Νίκος Κρητικός με τον Μπέκου Λαμάι, που μεταγράφηκε περυσι από τον Απόλλωνα Βουναρακίου στον ΟΦΗ

Αυτή είναι μάλιστα η δεύτερη σερί χρονιά, που ο Απόλλων Βουναρακίου "εξάγει" παίκτη σε ομάδα της Super League, αφού πέρυσι το δρόμο άνοιξε ο Μπέκου Λαμάι με τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Η δουλειά που γίνεται στον Απόλλωνα Βουναρακίου είναι συστηματική και το λεσβιακό ποδόσφαιρο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι τροφοδοτεί με ταλαντούχους παίκτες τις μεγάλες ομάδες της χώρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey