Πρώτη συγκέντρωση για την ακαδημία του Αετού Λουτρών!

09/09/2019 - 13:44

Την πρώτη συγκέντρωση για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιήσει η ακαδημία του Αετού Λουτρών σήμερα το απόγευμα και ώρα 19:00 στο γήπεδο Λουτρών. Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους γονείς και τους αθλητές προς ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την ακαδημία ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Πρόσκληση συγκέντρωσης Ακαδημιών ποδοσφαίρου Γ.Π.Σ Λουτρών "ΑΕΤΟΣ" την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό γήπεδο Λουτρών!

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Γ.Π.Σ Λουτρών "ΑΕΤΟΣ" ανοίγει ξανά την αγκαλιά της για να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους για έκτη συνεχόμενη χρονιά απ' τη λειτουργία της! Καλούμε σε συγκέντρωση τους γονείς μαζί με τους αθλητές της Ακαδημίας μας για την ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων όσο και για την συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων.

Και αυτή τη χρονιά θα προσπαθήσουμε όλοι μας να χαρίσουμε στους μικρούς μας φίλους μια ποδοσφαιρική χρονιά πλούσια σε γνώσεις, ευκαιρίες και αγωνιστική εμπειρία με στόχο όχι μόνο, να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα υποδομών αλλά κυρίως να γνωρίσουν το σώμα τους, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και πάνω από όλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους αντιπάλους και στην Διαιτησία!!

Σας περιμένουμε όλους τη Δευτέρα στις 19:00 στο γήπεδο Λουτρών!!!!

Επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, Κωνσταντίνος Λέλεκας, Βασιλέλλης Προκόπης, Ρούσι Λουίς, Κωνσταντίνος Μουσελίμης (δόθηκε στον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους) και Τσεσμελής Ταξιάρχης έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία με την μεγάλη ομάδα μας και αυτό μας κάνει υπερήφανους.

Ευχόμαστε μέσα απ' τη δουλειά με επιμονή και υπομονή να έχουν όσο πιο πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey