Ενημερώσεις από τον σύνδεσμο προπονητών

10/09/2019 - 09:35

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Λέσβου, σε συνέχεια σχετικής αλληλογραφίας της ΠΕΠΠ (αρ.πρωτ.125 / 23-8-2019), καθώς και ανάλογων ανακοινώσεων του τμήματος Προπονητών της ΕΠΟ, γνωστοποιεί στα μέλη του συλλόγου ότι:

α. Όλοι οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές UEFA-C , και δεν έχουν πάρει το δίπλωμα (με πιστοποίηση) και οφείλουν επανεξέταση σε θεωρία ή πρακτική (ή και στα δύο), είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν το δικαίωμα επανεξέτασης τους, μέχρι την 31/12/2019 σε επικείμενες σχολές επανεξέτασης της Ε.Π.Ο. Σε διαφορετική περίπτωση χάνουν την πιστοποίηση UEFA – C και εάν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν σαν προπονητές, πρέπει να παρακολουθήσουν εκ νέου σχολή UEFA – C . όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Σχολών της Ε.Π.Ο.

β. Επίσης, όλοι οι προπονητές με πιστοποίηση UEFA - Β, που δεν δεν έχουν πάρει το δίπλωμα και οφείλουν επανεξέταση σε θεωρία ή πρακτική είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν το δικαίωμα επανεξέτασης τους, και να παρακολουθήσουν, επικείμενη σχολή UEFA – B ή UEFA – C PLUS , από αυτές που θα διοργανώσει η Ε.Π.Ο. μέχρι 31/12/2019. Σε διαφορετική περίπτωση, χάνουν την πιστοποίηση UEFA - B και εάν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν σαν προπονητές, πρέπει να παρακολουθήσουν εκ νέου σχολή προπονητών, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Σχολών της Ε.Π.Ο.

γ. Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης Δελτίων Πιστοποίησης αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, για τους προπονητές των ομάδων της ΕΠΣΛ και θα πρέπει όλες οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορία Λέσβου, αλλά και όσα σωματεία από την Β’ κατηγορία χρησιμοποιήσουν προπονητές (σύμφωνα με το άρθρο 9 της προκήρυξης των αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λέσβου) μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων να έχουν εφοδιάσει με τα ανάλογα δελτία τους προπονητές που θα χρησιμοποιήσουν, καθόσον σύμφωνα με τον εφαρμοζόμενο ΚΑΠ, προβλέπονται χρηματικές ποινές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων του. 

Για τα μέλη μας , η σχετική βεβαίωση εκ του Συνδέσμου μας για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης, θα χορηγείται κατόπιν πλήρους εξόφλησης κάθε οικονομικής εκκρεμότητας των ετών 2018 & 2019.

δ. Τέλος, ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για την έκδοση ταυτότητας 3ετίας προπονητή (2019-2021) έως και 30 Σεπτεμβρίου 2019 για τους συναδέλφους προπονητές που έχουν ήδη παρακολουθήσει σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων το 2018, και έχουν ήδη ειδοποιηθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας .

Για περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του Συνδέσμου μας Γιάννη Βόϊκο (τηλέφωνο επικοινωνίας 6932848335).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey