Πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών!

18/10/2019 - 12:34

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ και σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Λέσβου θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 25 / 10 / 2019 από τις 15:00 έως τις 21:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών 2019-2020 εκ της Ε.Π.Ο για θέματα εκπαιδευτικού προγραμματισμού τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών και οργάνωσης ακαδημιών.

Το σεμινάριο αυτό είναι υποχρεωτικό - προς παρακολούθηση - για όλους τους διπλωματούχους και πιστοποιημένους προπονητές που απασχολούνται στα τμήματα υποδομών των Συλλόγων που υπάγονται στη δύναμη της ΕΠΣΛ , αλλά μπορούν να συμμετέχουν σ΄ αυτό εφόσον το επιθυμούν, και όλοι οι διπλωματούχοι και Πιστοποιημένοι προπονητές του Συνδέσμου μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν σχετική πιστοποίηση παρακολούθησης από την ΕΠΟ και η συμμετοχή σε αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ. Παρακαλούνται οι Σύλλογοι του Νησιού μας με τμήματα υποδομών, όπως αποστείλουν σχετική αίτηση συμμετοχής για τους ενδιαφερομένους προπονητές τους που θα συμμετάσχουν στο Σεμινάριο προς την Ε.Π.Σ.Λ. έως και την Τρίτη 22 Οκτώβριου.

Ομοίως όπως καταθέσουν αίτηση στην ΕΠΣΛ και όσοι προπονητές δεν απασχολούνται σε τμήματα υποδομών αλλά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν κι αυτοί στο Σεμινάριο.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του Συνδέσμου μας Γιάννη Βόϊκο (τηλέφωνο επικοινωνίας 6932848335 ) ή στην ΕΠΣΛ (κ. Λάσκαρης Παράσχος 2251022210).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey