Στην Παιανία ο Βατός!

30/10/2019 - 12:58 Τελευταία τροποποίηση στις 30/10/2019 - 13:24

Η πολύ καλή παρουσία του 14χρονου τερματοφύλακα του Οδυσσέα Ελύτη στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά και στο καλοκαιρινό τουρνουά των Ιωαννίνων «ΒΙΚΟΣ Cola cup» που συμμετείχε και βοήθησε αρκετά με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις την ομάδα του στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, είχε ως αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα του σκάουτερ του Παναθηναϊκού.

Πριν μια εβδομάδα ήρθε πρόσκληση στο σωματείο του Ελύτη για την συμμετοχή του Βατού στις προπονήσεις με την Κ15 στο Κορωπί από την Πέμπτη 24/10, αλλά και η συμμετοχή του σε φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ που διεξήχθη στην Παιανία το περασμένο Σάββατο. Η θετική παρουσία του νεαρού τον κράτησε στην Αθήνα μέχρι χθες για επιπλέον προπονήσεις. 

Σίγουρα, ήταν μια σημαντική εμπειρία για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Μάρκο Βατό και όπως όλα δείχνουν έχει μπει για τα καλά πλέον στο στόχαστρο μιας από της μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.

Βέβαια, για άλλη μια φορά πρέπει να απονεμηθούν τα εύσημα στην ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία συνεχίζει μέσα από σωστή, οργανωμένη και στοχευμένη δουλειά να «δημιουργεί» αθλητές υψηλού επιπέδου.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα επίσκεψη υπεύθυνου του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη με σκοπό να παρακολουθήσει κι άλλα παιδιά της ακαδημίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey