Δοκιμάζει παίκτες από το νησί ο Ατρόμητος!

13/11/2019 - 16:07 Τελευταία τροποποίηση στις 13/11/2019 - 16:34

Πέντε ποδοσφαιριστές του Αστέρα Νίκης και δύο από τα Τριφυλλάκια κλήθηκαν από τον Ατρόμητο Αθηνών να λάβουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.

Οι επιλογές των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έγιναν από τον διευθυντή Υποδομών του Ατρομήτου και πολύπειρου σκάουτερ Τόλη Αποστόλου που είχε προσκληθεί από την ακαδημία του Αστέρα Νίκης στις αρχές του Οκτώβρη να παρακολουθήσει δύο φιλικούς αγώνες στο γήπεδο Θερμής στις κατηγορίες Κ16 και Κ14  μεταξύ του Αστέρας Νίκης και της Ακαδημίας Τριφυλλάκια, στη διάρκεια των οποίων ο κ. Αποστόλου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρόοδο των παιδιών και το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Νίκης είναι γεννηθέντες το 2005 και το 2006 και είναι οι εξής: Ιωάννης Πηγάσης, Μιχάλης Μουφλούζης, Μάξι Τσετσάνι, Ταξιάρχης Λιτσολάρι και ο Αναστάσιος Ράσκος που έχει γεννηθεί το 2007.

Πέρα όμως από τον Αστέρα Νίκης, ο κ. Αποστόλου ξεχώρισε και τους Παναγιώτη Ελπιδοφόρο και Παναγιώτη Ροΐδη γεννηθέντες το 2006 από την ακαδημία Τριφυλλάκια.

Έτσι, οι επτά συνολικά ποδοσφαιριστές θα μεταβούν το διήμερο 14-15/11 στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου Αθήνων στο Περιστέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey