«Μια ζεστή αγκαλιά» από τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές!

27/12/2019 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 27/12/2019 - 11:49

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου την παραμονή των Χριστουγέννων επισκέφθηκε το Σωματείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Help - Βοήθεια για το Παιδί και τον Έφηβο», που εδρεύει στη Μυτιλήνη.

Έχοντας πάντα ανοιχτή τη μεγάλη αγκαλιά τους οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές φέτος θέλησαν να ζεστάνουν τις παιδικές ψυχούλες οικογενειών συμπολιτών μας που έχουν μεγάλες ανάγκες. Η επιλογή του σωματείου «Help - Βοήθεια για το Παιδί και τον Έφηβο» προέκυψε μετά από ομόφωνη απόφαση των Βετεράνων, βλέποντας το μεγάλο και σοβαρό έργο που επιτελεί ο πρόεδρος Παναγιώτης Τσουκαρέλλης και οι συνεργάτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράσεις του σωματείου στηρίζονται μόνο από δεκάδες εθελοντές που προσφέρουν καθημερινά βοήθεια και στήριξη σε παιδιά και προβληματικές οικογένειες.

Τον Σύλλογο Βετεράνων κατά την επίσκεψη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Δημήτρης Φωταρέλλης, ο Γεν. Γραμματέας Λάκης Μέγας και τα μέλη της διοίκησης Στέλιος Ματζουράνης, Βαγγέλης Χατζηαναγνώστου, Παναγιώτης Δουβαλέτας, Στρατής Γονιδέλλης και Χρήστος Κοντέλλης.

Την αποστολή των βετεράνων ποδοσφαιριστών υποδέχθηκε ο κ. Τσουκαρέλλης Παναγιώτης, ο οποίος ενημέρωσε για τις δράσεις του σωματείου και στη συνέχεια δέχθηκε τις ευχές του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, τα δώρα που πρόσφεραν στα παιδιά και την υπόσχεση ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα στα «παιδιά της διπλανής μας πόρτας» και στο σωματείο «Help - Βοήθεια για το Παιδί και τον Έφηβο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey