Ήττα στην πρεμιέρα με πολλά παράπονα!

03/01/2020 - 19:03 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2020 - 19:50

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η μικτή ομάδα Κ12 της Λέσβου με αντίπαλο την οικοδέσποινα Χίο στον αγώνα που διεξήχθη πριν λίγο στο "Φαφάλειο" γήπεδο.

Ο αγώνας που διεξήχθη στις 5 το απόγευμα λόγω της καθυστερημένης άφιξης της αποστολής μας στο γειτονικό νησί λόγω της κακοκαιρίας, δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της ΕΠΣ Λέσβου, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το σουτ του Γιώργου Τομάζου. Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού ισορρόπησε και έφτασε στην ισοφάριση στο 16ο λεπτό με τον Χωματά.

Κ12-xios-lesvos-2019-20.jpg (770×433)

Η χαρά των Μυτιληνιών δεν κράτησε πολύ όμως, αφού ο Σαμψών στο 24' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πατσελλά κάνοντας το 2-1. Η ομάδα της Λέσβου προσπάθησε να φέρει ξανά το μας στα ίσια, δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στάθηκε ξανά άτυχη αφού το σουτ του Ιστρέφι κατέληξε στο δοκάρι. 

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λέσβου έχει πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου, ιδιαίτερα στις φάσεις των γκολ καθώς υποστηρίζουν ότι υπήρξε στην μία περίπτωση χέρι και στην άλλη οφσάιντ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey