Μόνο υπερηφάνεια για τις Μικτές Λέσβου!

10/01/2020 - 18:45 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2020 - 19:06

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο το τουρνουά νήσων στη Χίο με την παρουσία των Μικτών ομάδων της Λέσβου να κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Στο κλείσιμο της αυλαίας, η Κ12 δεν κατάφερε να κερδίσει τη Σάμο μένοντας στο 0-0, υποχωρώντας στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς, αφού οι Κυκλάδες κέρδισαν τη Χίο και μας προσπέρασαν φτάνοντας τους 9 πόντους. Σίγουρα η δεύτερη θέση θεωρείται επιτυχία και μπορεί να αποδειχθεί προνομιούχα σε περίπτωση που τελικά υπάρξει συνέχεια σε επόμενη φάση και για την Κ12. Να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι το τουρνουά για τις ομάδες Κ12 ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να αποφασίσει το επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε επόμενο γύρο και για το πρωτάθλημα των Κ12.

Στην παραπάνω περίπτωση η ομάδα της Λέσβου θα αντιμετωπίσει τον πρώτο από τον όμιλο της Κρήτης, όπως και αντίστοιχα η Κ14 που είναι πρώτη τον δεύτερο του ίδιου ομίλου καθώς η κλήρωση είναι "χιαστί" ο πρώτος με τον δεύτερο και αντίστροφα.

Η Κ14 θριάμβευσε για άλλη μια φορά κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά, αφού σκόρπισε με 5-0 τη αντίστοιχη ομάδα της Σάμου, έχοντας παράλληλα και το απόλυτο με 4 νίκες και 12 βαθμούς. Τα γκολ της νίκης σημείωσαν οι Λιτσολάρι (3), Μπινιάκου και Κάσσος. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για αυτή την επιτυχία και καλή συνέχεια!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey