Έτοιμο το γήπεδο Μολύβου!

31/01/2020 - 10:37 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2020 - 11:01

Πραγματοποιήθηκε χθες η παράδοση του γηπέδου Μολύβου με πρωτόκολλο Διοικητικής παραλαβής από τον επιβλέπων Μηχανικό υπάλληλο Τ.Υ.Δ. Μυτιλήνης κ. Καλαφάτη Χρήστο στην Δημοτική Κοινότητα Μηθύμνης. 

Αυτό που μένει πλέον και σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν να πραγματοποιηθεί εντός περίπου δέκα ημερών είναι η παραλαβή από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου για να δοθεί προς χρήση, ενώ ο Αρίων Μήθυμνας ετοιμάζει μια μεγάλη εκδήλωση για το παραπάνω γεγονός καθώς βρίσκεται σε επαφές για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μέσα στην άνοιξη πιθανόν με την Εθνική Ενόπλων ή Εθνική Ελπίδων.

Η Δημοτική κοινότητα Μήθυμνας με ανακοίνωση του προέδρου της Αθανάσιου Ανδριώτη, έκανε γνωστό το γεγονός και ευχαρίστησε παράλληλα όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί ένα ζωτικό έργο που θα δώσει αρκετές λύσεις στα σωματεία του βορείου τμήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και έφτασε λοιπόν η στιγμή που ένα όνειρο ζωής, μικρών και μεγάλων έγινε πραγματικότητα. Ο καταπράσινος συνθετικός χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε στο γήπεδο της Μήθυμνας ήρθε να συμπληρώσει την ομορφιά του χωριού μας.

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που σήμερα ως πρόεδρος της Κοινότητας Μήθυμνας και πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Γηπέδου, μαζί με τα μέλη κ. Μπακάλμπαση Νικόλαο, κ. Κατσαρά Σταύρο, κ. Καραντώνη Βασίλειο, κ. Νάντια Κωστάκη, παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Αξή Ανδρέα Αθλητισμού, κ. Βατή - Μαριόλα Αφροδίτη Πολιτισμού, του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Δ. Λέσβου κ. Γελαγώτη Ευστρατίου και του Αντιπροέδρου της Κοινότητας κ. Τριανταφύλλου Παναγιώτη, ο επιβλέπων Μηχανικός υπάλληλος Τ.Υ.Δ. Μυτιλήνης κ. Καλαφάτης Χρήστος Δήμου Λέσβου, μας παρέδωσε με πρωτόκολλο Διοικητικής παραλαβής προς χρήση του γηπέδου Μήθυμνας (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ).

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία και υλοποίηση του γηπέδου, ξεκινώντας από τον πρώην Δήμαρχο Λέσβου κύριο Σπυρίδωνα Γαληνό για την στήριξη, την αγάπη του για τον αθλητισμό και κυρίως για την υπομονή του. Τον κ. Κατσαρό Κων/νο, τον κ. Καρασάββα Νικόλαο, τον κ. Ταμβακέλλη Μιχαήλ, τον κ. Ψάνη Γεώργιο και τέλος τον κ. Ταξιάρχη Βέρρο Αντιδήμαρχο Μήθυμνας την περίοδο 2017 που εκπονήθηκε η σχετική μελέτη του έργου.

Η χαρά και η ευτυχία που αντικρίζω στα μάτια ιδιαιτέρως των νέων του χωριού μας και όχι μόνο, με κάνει να ξεχνάω όλες τις αγωνίες, το άγχος που περάσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η Μήθυμνα πήρε τελικά αυτό που της άξιζε, γιατί η σπουδαιότητα αυτού του έργου για την περιοχή είναι πολύ μεγάλη, αφού η ανάγκη και η επιθυμία όλων των αθλητών αλλά και των συντοπιτών μου έγινε πραγματικότητα, μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Ας μη ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Έτσι οφείλουμε να διαμορφώνουμε αυτές τις συνθήκες που θα προσεγγίζουν όλο και περισσότερους νέους στους χώρους του αθλητισμού. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Τη Δευτέρα 03 Μαρτίου 2020 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κύριος Αξής Ανδρέας τον οποίο και ευχαριστούμε, όπως επίσης και την κυρία Βατή Αφροδίτη αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού προγραμμάτισαν ραντεβού με τον Περιφερειάρχη κύριο Μουτζούρη Κων/νο και μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου του ΓΑΣ Ολυμπιάς κυρία Κατσαρού Μαρία θα τεθούν θέματα για τη δημιουργία ταρτάν και αναβάθμιση των υποδομών του γηπέδου και στίβου (είναι η δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιούμε). Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια, τα καλύτερα και καλορίζικο!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey