Αναβολή των πρωταθλημάτων από την ΕΠΣΛ

11/03/2020 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2020 - 21:23

Στην αναβολή όλων των αγώνων προχώρησε η ΕΠΣ Λέσβου εξαιτίας του κορωνοϊού όπως έκανε γνωστό πριν λίγο με ανακοίνωση της. Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα διεξαχθεί κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας στη Λέσβο και στη Λήμνο, ενώ προτρέπει τα σωματεία να τηρούν τους κανόνες υγιεινής όπως αναφέρουν οι οδηγίες της πολιτείας.

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι οι αγώνες θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να μην πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετές ακαδημίες αποφάσισαν την διακοπή των προπονήσεων όλων των τμημάτων τους, ενώ θα πραγματοποιήσουν και απολύμανση στις εγκαταστάσεις τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, στα πλαίσια ευθύνης που πρέπει να επιδείξουμε όλοι απέναντι στο κοινωνικό σύνολο εξαιτίας του κορωνοϊού, για προληπτικούς λόγους αποφασίζει την αναβολή όλων των αγώνων των Πρωταθλημάτων της  Λέσβου – Λήμνου (Υποδομών και Ανδρών) από την 12-03-20 ως και την 22-03-20.

Καλεί επίσης τα σωματεία να μειώσουν κατά το δυνατόν τις προπονήσεις τους και συστήνουν στους συμμετέχοντες την αυστηρή τήρηση των όρων υγιεινής όπως έχουν ανακοινωθεί από την Πολιτεία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey