Έφτασε ο τάπητας στο γήπεδο Πέτρας!

04/05/2020 - 20:41 Τελευταία τροποποίηση στις 04/05/2020 - 21:19

Ακόμα ένα θετικό βήμα προς την ολοκλήρωση του γηπέδου Πέτρας με την έλευση του τάπητα την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από ένα μήνα παραμονής στο λιμάνι του Πειραιά.

Το "SL" επικοινώνησε με τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου και αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ Ανδρέα Αξή, ο οποίος μας ενημέρωσε για το ευχάριστο γεγονός σχετικά με το γήπεδο Πέτρας. Το μόνο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει προς τη Λέσβο το συνεργείο για την τοποθέτηση του τάπητα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν λίγο ακόμα οι εργασίες. Πιθανόν  έως το τέλος του μήνα να λήξουν τα μέτρα και να ξεκινήσουν οι εργασίες, οι οποίες όπως υπολογίζεται μέσα σε διάστημα 20 ημερών θα έχουν ολοκληρωθεί, αφού οι χωματουργικές εργασίες είναι έτοιμες και μένουν μόνο κάποιες μικροπαρεμβάσεις.

Έτσι, μετά το γήπεδο του Μολύβου, σειρά παίρνει το γειτονικό γήπεδο της Πέτρας, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται και τα γήπεδα του Μανταμάδου και του Κάτω Τρίτους με τις χωματουργικές εργασίες να έχουν επίσης ολοκληρωθεί στα παραπάνω γήπεδα. Μάλιστα, το γήπεδο του Μανταμάδου βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο αν και ήταν κατά κάποιο τρόπο πιο προβληματικό, αφού είχε κάποια κλίση περίπου 10%, με  τον Δήμο Δυτικής Λέσβου σε συνεργασία με την ΔΕΔΑΠΑΛ να καλύπτουν με τις απαραίτητες εργασίες το κενό και το μόνο που μένει πλέον είναι να πέσει η λεπτή άμμος.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι είναι δημοπρατημένα και τα γήπεδα της Ερεσού, Στύψης και Φίλιας με τις εργασίες να ξεκινούν ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, ενώ στα σκαριά της δημοπράτησης από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου βρίσκονται και τα γήπεδα της Ανεμώτιας και Σκάλα Καλλονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey