Στο 1ο Παγκόσμιο Σεμινάριο Προπονητών Τερματοφυλάκων ο Πολυζώνης!

07/05/2020 - 09:47

Ο Δημήτρης Πολυζώνης βασικό στέλεχος της ομάδας του ΑΟ Μεσοτόπου τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο 1ο Παγκόσμιο Σεμινάριο Προπονητών Τερματοφυλάκων μέσω τηλεδιάσκεψης, το οποίο διοργανώθηκε από την Athens Goalkeepers Academy στις 25 Απριλίου 2020. 

Εισηγητές ήταν ο Ρικάρντο Λέιτε της Μπενφίκα, ο Eric Steele προπονητής εκπαιδευτικός της FA, πρώην Man Utd Goalkeeep Coach υπό τον Sir Alex Ferguson, και Mr. Ντέιβιντ Σκοτ από το GkNexus. 

Μεταξύ άλλων, το Συνέδριο παρακολούθησαν μερικοί από τους σημαντικότερους προπονητές του κόσμου, όπως ο Jon Pascua Ibarrola από την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ο Πασκάλ Φορμαν από την πρώτη ομάδα της Βόλφσμπουργκ, Antonello Brambilla από την πρώτη ομάδα της Κάλιαρι , Σάββας Κονταντίνου, ο οποίος είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κύπρου και μέλος των Τεχνικών Επιτροπών της UEFA, Arturs Biezais, του GK Tutor της Λετονικής Ομοσπονδίας και FK Club GK Club GK, Thomas Schlieck drom Dortm Από την πρώτη ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Χριστοφόρου Λοΐζου, τον πρώην προπονητή της Ομόνοιας και της Εθνικής Κύπρου, αλλά και επικεφαλής προπονητές, όπως ο Σταύρος Μπαιράμης (πρώην Παναθηναϊκός Ακαδημία).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey