Με νέο συντελεστή οι πρωταθλητές των Ενώσεων!

16/05/2020 - 16:48 Τελευταία τροποποίηση στις 20/05/2020 - 08:48

Μεγάλος μπελάς έχει αποδειχθεί η υπόθεση της ανάδειξης των πρωταθλητών σε πολλές Ενώσεις μετά την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς το τοπίο παραμένει θολό και το άρθρο 20 του ΚΑΠ όπως αποφασίστηκε να ισχύσει, σε αρκετές περιπτώσεις που δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρωτιά όπως συμβαίνει και στην Λέσβο, δεν μπορεί να "δώσει τη λύση", κάτι το οποίο κάνει να πονοκεφαλιάζει ακόμα και την ίδια την ΕΠΟ.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έχει πέσει μια νέα πρόταση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει και αυτή είναι ο πρωταθλητής σε περίπτωση που υπάρχουν από δύο όμιλοι και πάνω, να αναδειχθεί βάσει του μέσου όρου των βαθμών ανάλογα με τον αριθμό των παιχνιδιών που έχει αγωνιστεί η κάθε ομάδα.

Δηλαδή στην περίπτωση της Λέσβου, ο Αετός Λουτρών έχει 60 βαθμούς σε 22 αγώνες με τον μέσο όρο να βγαίνει 2,72, ενώ ο Διαγόρας Σαρδών έχει 47 πόντους σε 18 αγώνες και μέσο όρο 2,61. Οπότε με αυτά τα δεδομένα πρωταθλητής Νομού Λέσβου αναδεικνύεται ο Αετός Λουτρών καθώς έχει μεγαλύτερο μέσο όρο από τον Διαγόρα.

Μένει να επιβεβαιωθεί αν θα ισχύσει τελικά ο νέος συντελεστής κάτι το οποίο θα κάνει γνωστό τις επόμενες ημέρες και η ΕΠΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey