Έναρξη προπονήσεων της ακαδημίας του Οδυσσέα Ελύτη!

08/09/2020 - 23:00

Αύριο Τετάρτη 9/9/2020 ξεκινούν οι προπονήσεις για τα τμήματα της Ακαδημίας του Οδυσσέα Ελύτη για τις ηλικίες 5-13 ετών.

Μετά τους Νέους και Παίδες οι οποίοι ξεκίνησαν χθες, σειρά ετοιμάζονται να πάρουν οι μικρότερες ηλικίες πάντα υπό τις οδηγίες και την τήρηση των απαραίτητων μέτρων από τους έμπειρους προπονητές και υπευθύνους της ομάδας. Η ανακοίνωση του σωματείου:

"Για περισσότερα από 10 χρόνια πατώντας πάνω στις στέρεες βάσεις που έχουμε βάλει μαζί αυτά τα χρόνια και γνωρίζοντας ότι όλα τα σημαντικά και όμορφα πράγματα γεννιούνται μέσα από τις δυσκολίες, με πολλή δουλειά στο γήπεδο, υπομονή, αυτοκριτική και κυρίως εμπιστοσύνη από τους γονείς στους ανθρώπους που είναι δίπλα στα παιδιά τους.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να είναι όμορφο το «ταξίδι» καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου με πολύ παιχνίδι, σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή μας στους αγώνες στη Λέσβο αλλά και εκτός νησιού. Στόχος μας πάνω απ’ όλα να αποδείξουμε ότι ο αθλητισμός βοηθάει στην καλή διάθεση και στη σωστή ανάπτυξή τους. Θα επιμείνουμε στο να συνεργάζονται, να συμμετέχουν πρόθυμα στις προπονήσεις και στο παιχνίδι, να μάθουν να βοηθούν αλλά και να δέχονται βοήθεια ο ένας από τον άλλο.

Η προσπάθειά μας αυτή θα στηριχθεί σε μια έμπειρη και καλά καταρτισμένη ομάδα διπλωματούχων προπονητών/δασκάλων, που αγαπούν τη δουλειά τους και είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Κανείς δεν ξέρει τι θα επιλέξουν τα παιδιά να κάνουν στη ζωή τους μεγαλώνοντας, είναι όμως πρωταρχικό για εμάς μέχρι τότε να είναι υγιή, ισορροπημένα και χαρούμενα με αυτό που κάνουν κοντά μας. Για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ. Παράσχο Λάσκαρη (τηλ. 6977.602.261)"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey