Ανακοίνωση Συνδέσμου προπονητών Λέσβου

13/09/2020 - 18:51

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, κατόπιν τακτικής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής (ΔΣ) του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου N. Λέσβου, μετά από σχετική αλληλογραφία που μας απέστειλε η Π.Ε.Π.Π. με αριθμ. πρωτ. 334/25-8-20, είμαστε υποχρεωμένοι να αναμορφώσουμε την συνδρομή των μελών όπως παρακάτω:

 α. Όσοι δεν εργάζονται σε σωματεία-ομάδες ή ακαδημίες ποδοσφαίρου, η ετήσια συνδρομή να παραμείνει 30 ευρώ. 

β. Όσοι εργάζονται σε σωματεία-ομάδες των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ομάδες γυναικείου πρωταθλήματος (οιασδήποτε κατηγορίας) και ακαδημίες, η ετήσια συνδρομή να αυξηθεί κατά 10 ευρώ και να γίνει 40 ευρώ. 

γ. Όσοι εργάζονται σε ομάδες ερασιτεχνικά πανελληνίας όμως εμβέλειας (Γ’ Εθνική), η ετήσια συνδρομή διαμορφώνεται στα 60 ευρώ.

Επίσης, λόγω της επικείμενης έναρξης των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, καλούμε τα μέλη που θα αιτηθούν βεβαιώσεις για να τις χρησιμοποιήσουν ως απαραίτητο παραστατικό στην έκδοση πιστοποίησης προπονητή, όπως ΑΜΕΣΑ, προβούν στην υποβολή ανάλογης αίτησης και φυσικά ΟΛΑ τα μέλη του συνδέσμου, να προβούν στην εξόφληση της συνδρομής για το έτος 2020 ή παλαιοτέρων ετών, μέχρι 25/9/20.

Επισημαίνουμε ότι όποιο μέλος του συνδέσμου, δεν έχει πληρώσει για 2 χρόνια την συνδρομή, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε στην διαγραφή από τον σύνδεσμο. Επίσης ενημερώνουμε ότι όλη η διαδικασία εξόφλησης συνδρομής και χορήγησης βεβαίωσης, θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2020. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα δίνονται μόνο βεβαιώσεις σε μέλη που θα αρχίσουν να δουλεύουν μετά την 1 Οκτωβρίου 2020.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey