"Lockdown"και στα τοπικά πρωταθλήματα!

03/11/2020 - 21:44 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2020 - 14:53

Στοπ μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσε και η ΕΠΣ Λέσβου στα πρωταθλήματα της μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την πολιτεία.

Με έγγραφο της η ΕΠΟ έκανε γνωστό σε όλες τις Ενώσεις ότι αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων. Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή.Έτσι, μετά τη Γ Εθνική, μπαίνει λουκέτο στους αγώνες κυπέλλου Ελλάδας, στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και σε όλα τις κατηγορίες των γυναικείων πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΛ:Κατόπιν ενημέρωσης που λάβαμε από την Ε.Π.Ο  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  αναστέλλονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα ΕΠΣ  ( Επίσημοι  και Φιλικοί αγώνες) μέχρι νεοτέρας  και επιτρέπονται μόνο  προπονήσεις τηρώντας  αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey