Μια «αγκαλιά» γι' αυτούς που μας στήριξαν!

24/11/2020 - 23:31 Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2020 - 23:43

Ψάχνουμε λέξεις για να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από καρδιάς για τον καθένα σας ξεχωριστά… για λόγια αληθινά που κατάφεραν να μας συγκινήσουν, να μας αγγίξουν, να νιώσουμε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Και την ευγνωμοσύνη μας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση δράση, ώστε να μην επεκταθεί η πυρκαϊά προς τα γειτονικά σπίτια.

Δυστυχώς, η καταστροφή από τη φωτιά από εμπρησμό, που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης 11/11/2020 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου 5Χ5 (Εργατικές Κατοικίες Νοσοκομείου), είναι ολοκληρωτική. Μπήκαμε στον χώρο στις 19/11, όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα της Πυροσβεστικής, όπου διαπιστώσαμε από κοντά ότι όλα έχουν γίνει στάχτη.

Στο γήπεδο, που έκαναν από την ηλικία των 6 ετών τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα ένας μεγάλος αριθμός από παίκτες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ κατηγορίας, στην Γ΄ Εθνική με ΑΙΟΛΙΚΟ και ΑΕΤΟ ΛΟΥΤΡΩΝ, αλλά και αρκετοί που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε υψηλότερο επίπεδο, στη Super League, αλλά και σε ευρωπαϊκούς αγώνες, στις Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΕΚ, με πιο φρέσκο παράδειγμα τον ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗ, που αγωνίζεται στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και πριν λίγες μέρες αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ και αρκετοί από αυτούς το έλεγαν «σπίτι τους», έχουν καταστραφεί τα πάντα.

staxtes.jpg (960×918)

Ο χώρος των αποδυτηρίων στα οποία υπήρχε το αθλητικό υλικό και προπονητικός εξοπλισμός για τις ομάδες ΑΝΔΡΩΝ, ΝΕΩΝ (Κ-16), ΠΑΙΔΩΝ (Κ-14) και ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (Κ-12), αλλά και το γραφείο που υπήρχε η Γραμματεία μας με τη δανειστική βιβλιοθήκη (με λευκώματα, ταξιδιωτικά
βιβλία, οικολογικού ή ιστορικού ενδιαφέροντος, λογοτεχνικά/ποίησης και πολλά παραμύθια εξαιρετικής ποιότητας και περισσότερους από 500 τίτλους), η βιτρίνα με τα κύπελλα από τις βραβεύσεις των ομάδων τα 15 αυτά χρόνια, αλλά και όλο το αρχειακό υλικό με έγγραφα από την ίδρυση του Σωματείου μας και «βιβλία» απαραίτητα για την τυπική/νόμιμη λειτουργία της Ακαδημίας.

Κάναμε λίγα βήματα πίσω για να περάσει η «καταιγίδα», υπάρχει θλίψη, απογοήτευση, πίκρα…… Είναι δύσκολη περίοδος από κάθε άποψη για να πούμε με ευκολία ότι γρήγορα θα αποκαταστήσουμε τις απώλειες, πρέπει όμως να σηκώσουμε το κεφάλι και με όσες δυνάμεις έχουμε να προσπαθήσουμε.

Πιστεύουμε ότι δίπλα μας θα σταθούν και κάποιοι άνθρωποι, που ξεχωρίζουν τον διαφορετικό τρόπο που προσεγγίζουμε το ποδόσφαιρο και πόσο σημαντικό είναι αυτό για τα παιδιά. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, ξέρω όμως ότι δεν θα χαθούν οι αναμνήσεις και οι ξεχωριστές στιγμές που έχουμε από αυτά τα χρόνια, δεν ξεθωριάζουν οι εικόνες, θα γίνουν φυλαχτό και θα τις κουβαλάμε όλη μας τη ζωή.

Για την Ακαδημία
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey