Τέλος συνεργασίας Παπαδημητρίου - Αστέρα Νίκης

18/05/2021 - 20:01

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία, Θοδωρής Παπαδημητρίου και Αστέρας Νίκης δεν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ο παλαίμαχος άσος και φιλόδοξος προπονητής αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, διαφωνώντας με τη διοίκηση του Αστέρα Νίκης και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ο Παπαδημητρίου είχε ενεργό ρόλο στο ανδρικό τμήμα του Αστέρα Νίκης, ενώ κατείχε και τη θέση του Τεχνικού Υπευθύνου στις ακαδημίες, χρησιμοποιώντας πολλά παιδιά στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα, τον Απρίλη του 2019 τέσσερις νεαροί παίκτες του συλλόγου είχαν δοκιμαστεί στον Πανιώνιο, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γινόταν, κάτι που είχε επισημάνει και ο Διευθυντής Υποδομών του Ατρομήτου Αθηνών και πολύπειρος σκάουτερ, Τόλης Αποστόλου, στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μυτιλήνη λίγους μήνες αργότερα.

Σε δηλώσεις του στο "SL", ο Θοδωρής Παπαδημητρίου αρκέστηκε να αναφέρει: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς όλων των παιδιών, που συνεργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey