Διαιτητής Super League o Κουκούλας!

01/06/2021 - 21:20

Ήταν ότι έλλειπε, για να μπορέσει να πιάσει σφυρίχτρα, στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, το σεμινάριο για την χρήση VAR!

Ο Λέσβιος 29χρονος διαιτητής, Παναγιώτης Κουκούλας, σίγουρα μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα με την συνεχή ανοδική πορεία του τα τελευταία χρόνια στον χώρο της διαιτησίας.

Με σοβαρότητα, καθημερινή δουλειά και θυσίες, έχει φτάσει να είναι στην πρώτη εθνική κατηγορία, και να έχει μάλιστα αξιολογηθεί ανάμεσα στα καλύτερα ταλέντα και για κορυφαίες διοργανώσεις.

Ωστόσο, ήταν ένας εξ' αυτών, που δεν μπορούσαν να πιάσουν σφυρίχτρα, μιας και η πανδημία του covid-19 δεν επέτρεπε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο για την χρήση var, μιας και το πρόγραμμα των κατηγοριών εξ'αιτίας των αναβολών ήταν φορτωμένο, και δεν υπήρχε διαθέσιμο χρονικό περιθώριο.

Θυμίζουμε, πως πριν απο περίπου 10 μήνες, ήταν ένας απο τους 8 διαιτητές, που αξιολογήθηκαν στην Superleague.

Το σεμινάριο, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου (γήπεδο Ατρομήτου). Υπεύθυνος του σεμιναρίου ήταν ο Ζοάο Καπέλα.

Αυτή η πιστοποίηση, για την χρήση VAR, είναι απαίτηση και προϋπόθεση πλέον της UEFA για όλους τους διαιτητές πρώτης κατηγορίας.

Την περασμένη χρονιά, ο Παναγιώτης Κουκούλας, συμμετείχε σε αγώνες της Superleague ως 4ος διαιτητής, και τα παιχνίδια μάλιστα που συνέβη αυτό ήταν αρκετά.

Οι αγώνες του φέτος ως 4ος διαιτητής στην Superleague:

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Ατρόμητος-ΑΕΚ

ΑΕΚ-ΟΦΗ

Ολυμπιακός Βόλος

Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός

Παναιτωλικός-Ατρόμητος

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

kalloninews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey