Στα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού ο Βατός!

04/06/2021 - 09:13

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη βρίσκεται από την Τετάρτη 2 Ιουνίου ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα Ελύτη Μάρκος Βατός, για να συμμετάσχει στο τελικό δοκιμαστικό Τερματοφυλάκων για τα τμήματα υποδομών.

Η παρουσία του Βατού, τόσο στα πρωταθλήματα υποδομών, στις Μικτές ομάδες Λέσβου στους παίδες και νέους, αλλά και η συμμετοχή του στα δύο τελευταία τουρνουά με την ομάδα του στα Μετέωρα και στα Ιωάννινα, ήταν εντυπωσιακή και του δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Αθλητής με ιδιαίτερα προσόντα, εκπληκτική σωματοδομή, τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει υπαρσπιστεί την εστία του Οδυσσέα Ελύτη στα τμήματα  Κ-12, Κ-14, Κ-16 και δύο φορές στην ομάδα ανδρών.

Οι πολύ καλές κριτικές που ακολούθησαν, δίκαια του έφεραν την πρώτη πρόσκληση πριν από την έναρξη της πανδημίας για συμμετοχή σε δοκιμαστικό και φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού στην Παιανία, όπου άφησε και εκεί πολύ καλές εντυπώσεις, για να ακολουθήσει έπειτα η πρόσκληση από τον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκος δεν άφησε την περίοδο του lockdown να φύγει άσκοπα και να τον απομακρύνει από τους στόχους του και με ατομικές προπονήσεις, κούραση και εκμετάλλευση του ελεύθερου χρόνου του, κατάφερε να βελτιωθεί και να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey