Στη Λέσβο η Rush Soccer

22/07/2021 - 19:12 Τελευταία τροποποίηση στις 22/07/2021 - 19:42

Στη Λέσβο βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας το πρώτο γκρουπ 90 ατόμων από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μέλη της τεράστιας οικογένειας της RUSH Soccer.

Στο νησί έφτασαν RUSH Select αθλητές αγόρια και κορίτσια ηλικίας 16 ετών, από 15 διαφορετικές Πολιτείες, προπονητές, γονείς και φίλοι που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους πέρα από τις τουριστικές περιηγήσεις σε Μυτιλήνη, Μόλυβο, Πλωμάρι και Γέρα, οι αθλητές προπονούνται στο γήπεδο Μυτιλήνης και Παπάδου, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και φιλικές αναμετρήσεις, δημιουργώντας έτσι αθλητικούς δεσμούς με το νησί.

Η Rush Select Program Boys (2005) σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Αιολικό Κ19 ηττήθηκε 1-0, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης καλωσόρισε άπαντες στη Λέσβο, ευχόμενος να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού κατά τις ημέρες διαμονής τους σε αυτό,ενώ τόνισε ότι είναι δεδομένη η υποστήριξη και η συνεργασία της Περιφέρειας Β. Αιγαίου προς το φιλόδοξο πρότζεκτ της Rush Greece για τον αθλητικό τουρισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey