Έναρξη προπονήσεων στην ακαδημία του Αστέρα Νίκης

29/08/2021 - 12:43 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2021 - 12:51

Έναρξη προπονήσεων και για την ακαδημία του Αστέρα Νίκης την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.

Η Ακαδημία απευθύνεται σε παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 4 έως 16 ετών. Οι προπονήσεις γίνονται στο Olympico Athletic Club στη Νεάπολη, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλταμάρας» απέναντι από τα Δικαστήρια και στο γήπεδο «Καραπαναγιώτειο» Μόριας, από έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές.

Η Ακαδημία συμμετέχει ενεργά σε όλα τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Λέσβου με τμήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Για τις ανάγκες των μικρών αθλητών, υπάρχει συνεργασία με διατροφολόγο, φυσικοθεραπευτή και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Στόχος της Ακαδημίας του Αστέρα Νίκης είναι η σωστή ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την διαδικασία εκμάθησης του ποδοσφαίρου πάντα με σεβασμό και σωστή συμπεριφορά, ακολουθώντας την ανάλογη προσέγγιση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Οι εγγραφές για τη σεζόν 2021-2022 ξεκίνησαν (με κάθε εγγραφή δίνεται δωρεάν και το σετ προπόνησης). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984180588 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Εγγραφές μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά εδώ: https://forms.gle/ERj4G1sJHjzYBn6a9

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey