Κληρώνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου για τα σωματεία της ΕΠΣΛ

29/08/2021 - 18:17 Τελευταία τροποποίηση στις 01/09/2021 - 20:56

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει μια παροιμία η οποία ταιριάζει απόλυτα στην ΕΠΣΛ, η οποία δυστυχώς χωλαίνει, αφού φτάσαμε τέλη Αυγούστου για να δημοσιευτεί επιτέλους η προκήρυξη των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου.

Την περασμένη Τρίτη εγκρίθηκε στο ΔΣ και την Παρασκευή ανακοινώθηκε η προκήρυξη με τα σωματεία να ξεκινάνε έπειτα από αρκετή αναμονή τον προγραμματισμό τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής τόσο για το κύπελλο όσο και για τα πρωταθλήματα θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Οι κληρώσεις του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων θα γίνουν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 στο Ενωσιακό γήπεδο της Θερμής. Η έναρξη της Α φάσης του κυπέλλου έχει οριστεί για αρχές Οκτωβρίου (2-3), ενώ η Α ΕΠΣΛ θα κάνει σέντρα μια εβδομάδα αργότερα 9-10/10 και η Β ΕΠΣΛ στις 16-17/10. Η Α1 Λήμνου ακολουθεί την Α ΕΠΣΛ (9-10/10).

Στους αγώνες κυπέλλου θα συμμετέχουν υποχρεωτικά τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής και όλα τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΛ, ενώ προαιρετική είναι η συμμετοχή για τα σωματεία της Β’ κατηγορίας. Οι προκριματικοί αγώνες Α΄ φάσης θα διεξαχθούν μεταξύ των σωματείων της ΕΠΣΛ που θα δηλώσουν συμμετοχή. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή από την Α και Β κατηγορία μετά από κλήρωση θα αγωνισθούν σε μονούς αγώνες νοκ άουτ και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ΚΑΠ. Η ομάδα που θα κληρωθεί πρώτη θεωρείται γηπεδούχος.

Οι αγώνες της Α φάσης θα ξεκινήσουν στις 02-03 Οκτωβρίου. Η ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική θα πάρει μέρος από την τρίτη φάση του Κυπέλλου. Ο Τελικός Κυπέλλου για την ανάδειξη της Κυπελλούχου ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό τάπητα στο νησί της Λήμνου, όπως επίσης και  όλοι οι αγώνες της Α και Β κατηγορίας Λέσβου και Α1 Λήμνου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει σημαντική μείωση στα παράβολα συμμετοχής με την Α κατηγορία και Α1 Λήμνου να είναι 50ευρώ και η Β 30ευρώ, ενώ η συμμετοχή στο κύπελλο 20 ευρώ καθότι την περσινή σεζόν τα σωματεία πλήρωσαν κανονικά όλα τα παράβολα, ωστόσο πρόλαβαν να διεξαχθούν 3-4 αγωνιστικές μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey