Τουρνουά Ποδοσφαίρου για καλό σκοπό

15/10/2021 - 17:52

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου, διοργανώνει Τουρνουά ποδοσφαίρου την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης.

Το τουρνουά έχει κοινωφελή σκοπό καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την αθλητική μας δράση θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτών που θα παραχωρηθούν σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Μυτιλήνης, με στόχο την ασφάλεια την αθλούμενων δημοτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραδοθεί απινιδωτής που έχει ήδη εξασφαλίσει η ένωση από προηγούμενες δράσεις της (Moria Run 2021 και Συναυλία στην Μαρίνα Μυτιλήνης) σε εκπρόσωπο του Δήμου Μυτιλήνης για τοποθέτηση και χρήση του σε δημοτικό γήπεδο της πόλης μας.

Αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, οι Παλαίμαχοι Παλλεσβιακού και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Λέσβου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας και συμμετέχουν στη δράση αυτή.

Κατά την είσοδο και παραμονή στον αθλητικό χώρο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey