Το σήκωσε το 2ο ΕΠΑΛ

14/04/2022 - 09:57 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2022 - 10:31

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το 2ο ΕΠΑΛ στον τελικό των σχολικών αγώνων που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Παρουσία πλήθος μαθητών και από όλα τα Λύκεια το 2ο ΕΠΑΛ νίκησε 3-0 το ΕΠΑΛ Καλλονής και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή στη Θερμή το ΕΠΑΛ Μύρινας με τον νικητή να εκπροσωπεί τον Νομό Λέσβου στην επόμενη φάση.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με υψηλό επίπεδο η ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης πέτυχε τρία τέρματα στο 15' με τον Στεφανή, στο 60' με τον Ρούσι και στο 70' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το Δίγκα. Το 2ο ΕΠΑΛ έχει κερδίσει επίσης πριν τον τελικό τις ομάδες του 4ου Γενικού Λυκείου και του ΓΕΛ Καλλονής.

2o-epal-panigiriko-2022.jpg (770×616)

Στην αυριανή αναμέτρηση η ομάδα της Μυτιλήνης θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Πιτσιλαδή και Τελωνιάτη απέναντι σε μια ομάδα ποιοτικούς παίκτες.

Το 2ο ΕΠΑΛ και ο προπονητής Δημήτρης Πολυζώνης ευχαριστούν την γυναικεία ομάδα Σαπφώ για την παραχώρηση αθλητικού υλικού όπως και την διοίκηση του Αετού Λουτρών για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Λουίς Ρούσι ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Λήμνο για τον αγώνα μπαράζ με σκοπό να αγωνιστεί στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

2ο ΕΠΑΛ (Πολυζώνης): Βατός, Πίρκολος, Δουβαλέτας, Καμπάνης, Ισαλάρι, Λεμονός, Καρυδάκης, Ρούσι, Στεφανής, Πιτσιλαδής, Δίγκας

ΕΠΑΛ Καλλονής (Αλεξίου): Δεσποτέλλης, Πετειναρέλλης, Κοκόνης, Τραγγέλλης, Παπαδόπουλος, Θεοφάνους, Καλόση, Γιαούπη, Μωυσής Τσουπι, Εμμανουήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey