Ασταμάτητο το 2ο ΕΠΑΛ 2-0 την ομάδα της Χίου

10/05/2022 - 22:07 Τελευταία τροποποίηση στις 10/05/2022 - 22:26

Πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στη Νίκαια σήμερα με νίκη 2-0 και πρόκριση για το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης απέναντι στο 1ο ΕΠΑΛ Βροντάδου.

Η ομάδα της Λέσβου ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο πολύ δυνατά χάνοντας στο 5ο και 6ο λεπτό δύο τετ α τετ με τους Στεφανή και Δίγκα αντίστοιχα μετά από εκπληκτικούς συνδυασμούς με τον Λεμονό και Τελωνιάτη. Κοντρα στη ροή του παιχνιδιού σε μια κόντρα της ομάδας της Χίου με τον φορ της Μπρέλια, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χάρη Δουβαλέτα, με τον ίδιο παίκτη ωστόσο να στέλνει τη μπάλα άουτ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ γρήγορο τέμπο κυρίως για το 2ο ΕΠΑΛ όπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ομάδα της Χίου να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο 35' σε μια ανύποπτη φάση ένας από τους κορυφαίους παίκτες, ο Ρουσι τραυματίστηκε με συνέπεια να αντικατασταθεί από τον Ζαφειριάδη.

Από την αρχή του δεύτερου μέρους οι παίκτες του Δημήτρη Πολυζώνη έδειξαν τις διαθέσεις της παίρνοντας τα ηνία του αγώνα χάνοντας εξαιρετικές ευκαιρίες με δύο ατομικές ενέργειες του Τελωνιάτη και σουτ των Λεμονού και Ζαφειριάδη. Στο 60' άλλη μεγάλη ευκαιρία από τον Στεφανή σε άψογο συνδυασμό με τον Ζηρόπουλο με το τετ α τετ να χάνεται, ενώ στο 65' μετά από πάσα του Λίνου στο αριστερό άκρο στον Δίγκα, ο τελευταίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή πλάσαρε τον τερματοφύλακα ο οποίος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 66' αλλαγή τακτικής με τους Ζαφειριάδη και Ζηρόπουλο να αποχωρούν και να παίρνουν τη θέση τους οι Πιτσιλαδής Καρυδάκης και στη θέση του φορ ο Δίγκας. Η ομάδα απέκτησε ανάσες έγινε ακόμη πιο επιθετική και άμεσα στο 68' ο Στεφανής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 1-0.

Η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε σε φρενήρη ρυθμό και στο 70' ο Δίγκας με άψογη ασίστ έβγαλε μόνους τους Λεμονό και Πιστσιλαδή οι οποίοι με καταπληκτική ενέργεια "οβερλαπ" βγήκαν μόνοι με τον τερματοφύλακα και με άψογο πλασέ ο Λεμονός έγραψε το τελικό 2-0. Στο 75' ο Σταφυλίδης πέρασε στη θέση του Ισαλάρι.

Η ομάδα της Χίου πάλεψε αλλά δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο μέχρι το τέλος που βρήκε τους παίκτες της ομάδας μας να γίνονται ένα κουβάρι με τον προπονητή τους. Ο επόμενος αγώνας αύριο το πρωί στις 9 με αντίπαλο την ομάδα του ΓΕΛ Σορώνης Ρόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey