Εκλογές για πρόεδρο στην ΕΠΣΛ

19/05/2022 - 11:42 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2022 - 12:05

Με καθυστέρηση ενός έτους η ΕΠΣΛ προχωράει στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής.

Όπως κάθε χρόνο συγκαλείται η τακτική γενική συνέλευση για την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για το προηγούμενο έτος και την έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού της νέας χρονιάς, όμως φέτος θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα και οι εκλογές για τον πρόεδρο, μια θέση που έως τώρα παραμένει "ορφανή" αλλά και για την ανάδειξη της εξελεγκτικής επιτροπής. 

Να σημειωθεί ότι στην γενική συνέλευση συμμετέχουν όλα τα σωματεία, όμως δικαίωμα ψήφου για τον πρόεδρο και την εξελεγκτική επιτροπή έχουν μόνο τα σωματεία που έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων που έως τώρα είναι συνολικά 19. 

Επίσημα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια υποψηφιότητα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΛ ο Σταύρος Γριππιώτης και ο Παντελής Βερρής είναι οι δύο που θα θέσουν υποψηφιότητα. Η καταληκτική ημερομηνία για την υπόδειξη των υποψηφίων είναι μέχρι την Πέμπτη 23/6.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey