Παρών για την προεδρία της ΕΠΣΛ ο Βερρής

04/06/2022 - 18:56

Επίσημα πλέον ο Παντελής Βερρής ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΣ Λέβσου στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 4 Ιουλίου. Αναλυτικά: 

"Στις 4 Ιουλίου, μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΕΠΣ Λέσβου θα εκλέξει Πρόεδρο για το Διοικητικό της Συμβούλιο. Ένα χρόνο μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και τα όσα είχαν συμβεί μετέπειτα (τα οποία είναι γνωστά), ήρθε η ώρα η ΕΠΣ Λέσβου να αλλάξει οριστικά σελίδα και να πάει στην νέα εποχή και τις νέες απαιτήσεις που αυτή επιβάλλει, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα.

Στον έναν αυτόν χρόνο που είχα την τιμή να συνδιοικήσω την ΕΠΣ Λέσβου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, γιατί τίποτα δεν μπορείς να πετύχεις μόνο σου και χωρίς ομάδα, δεν έκανα και δεν κάναμε τίποτα το διαφορετικό από αυτό που έπραττα τόσα χρόνια ως παράγοντας σε σωματεία. Στήριξα και στηρίξαμε με κάθε τρόπο, τις ομάδες, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές , στήριξα και στηρίξαμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το έκανα με πάθος, με αγάπη και προπάντων με ανιδιοτέλεια, κάνοντας προφανώς και λάθη. Ένα χρόνο μετά, έχοντας πλέον βγάλει μια σαιζόν με επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας ήδη αλλάξει πράγματα, έχοντας ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να κάνουμε στην ΕΠΣΛ της νέας εποχής, δηλώνω παρών για την Προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου.

Ας γίνουν αυτές οι εκλογές το εφαλτήριο να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο μας, ας γίνουν οι εκλογές αυτές αφορμή να συνεργαστούμε και να εργαστούμε για το καλό των σωματείων. Αυτά είναι η ΕΠΣΛ, αυτά οφείλουμε να στηρίξουμε, αυτά πρέπει να είναι προτεραιότητα και θα είναι. Ξεκινάμε…"

Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey