Σαπφώ και Αετός αναμένουν τις αποφάσεις από την ΕΠΟ

12/07/2022 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2022 - 14:51

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων εκτός απροόπτου είναι αυτή που διανύουμε σχετικά με τις εκκρεμείς αποφάσεις από την ΕΠΟ όσον αφορά τις προσφυγές που έχουν υποβληθεί, καθώς όπως όλα δείχνουν αναμένονται ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα και δύο ομάδες από τη Λέσβο και συγκεκριμένα τη Σαπφώ και τον Αετό Λουτρών.

Μεγάλος ντόρος υπάρχει αναφορικά με την συμμετοχή του Ιάλυσου και του Άρη Πετρούπολης στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, καθώς όπως υποστηρίζει ο πρωταθλητής Λέσβου, η ομάδα της Ρόδου δεν έχει ενταχθεί στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ κάτι το οποίο είναι προαπαιτούμενο, ενώ στον Άρη Πετρούπολης φαίνεται να είναι εγγεγραμμένο μόνο το τμήμα μπάσκετ. Η ομάδα των Λουτρών έχει έννομο συμφέρον και έχει προβεί ήδη στις απαραίτητες ενέργειες προς τη διοργανώτρια αρχή.

Οι παραπάνω αποφάσεις όμως δεν αφήνουν ανεπηρέαστη και τη Σαπφώ, η οποία βλέπει πιο κοντά από ποτέ την Α Εθνική και αυτό γιατί ο πρωταθλητής στον όμιλο της Λεοντικός, εντάχθηκε στο μητρώο μέσα στο 2022 και συγκεκριμένα στις 9/4 την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ η προθεσμία για την εγγραφή σύμφωνα με τον νόμο Αυγενάκη έληγε στις 31/12/2021. Έτσι, αν θεωρηθεί εκπρόθεσμη η εγγραφή του σωματείου, το δεύτερο εισιτήριο στη Α Εθνική θα πάρει η Σαπφώ που τερμάτισε τρίτη στη βαθμολογία, ενώ μια θέση έχει ήδη η ομάδα των Χανίων που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey