Εγκαίνια στο "Μιζεργκάν"

07/08/2022 - 21:17 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2022 - 21:27

Χθες Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, μετά από μια σεμνή τελετή και φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου έγιναν τα εγκαίνια της γνωστής σε όλους έδρας του Ατρομήτου Ανεμώτιας, «Μιζεργκάν».

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου ανταποκρινόμενος στη πρόσκληση των Βετεράνων Ανεμώτιας τίμησε τα εγκαίνια του γηπέδου. Ενός ιστορικού γηπέδου όπου πέρασαν όλες οι μεγάλες ομάδες της Λέσβου και δόθηκαν πραγματικές μάχες πάνω στο σκληρό χωμάτινο αγωνιστικό χώρο. Πολλές μνήμες ακούστηκαν από βετεράνους της Ανεμώτιας και παράλληλα διακρίναμε την ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων για την ολοκλήρωση αυτού του τόσο σημαντικού έργου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές παράδοσης αυτού του γηπέδου, το οποίο διαθέτει και πολύ καλό φωτισμό από τους προβολείς που τοποθετήθηκαν. Ο αγώνας ξεκίνησε μετά από το καλωσόρισμα των βετεράνων της Ανεμώτιας και το χαιρετισμό εκ μέρους των βετεράνων της Λέσβου. Δόθηκαν σε όλους κράσια τοπικής παραγωγής και στη συνέχεια αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο "χόρτο".

Για την ιστορία, το πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός και προηγήθηκε στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο, ο προπονητής των βετεράνων Λέσβου, Στέλιος Ματζουράνης, άλλαξε το σύστημα και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 5-5. Ο Κοκκινέλλης Νίκος 3, Νησιώτης Στρ. και Ματζουράνης οι σκόρερς από τους βετεράνους Λέσβου και οι Παπαδόπουλος Χρήστος 3, Εμμανουήλ και Καστρινέλλης από τον Ατρόμητο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey