Κλήρωσε για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΠΣΛ

12/09/2022 - 21:33 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2022 - 23:10

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κτήμα "Ελιά και Θάλασσα" στη περιοχή της Σκάλας Λουτρών, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου πραγματοποίησε τις κληρώσεις του κυπέλλου και των ανδρικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, οι Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Κουρσουμπάς και Παναγιώτης Χριστόφας, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Πιττός, ενώ τον Δήμο Δυτικής Λέσβου εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου. Επίσης, το παρών έδωσε και ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Παντελέων Βερρής ο οποίος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων και όλους τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή βραβείων fair play στις ομάδες Φίλια, ΑΟ Πολιχνίτου, Μακαρέα Άγρα και Ορφέα Άντισσας, οι οποίες δεν είχαν κάποια ποινή καθ' όλη τη διάρκεια του προηγούμενου πρωταθλήματος. Έπειτα από κλήρωση των τεσσάρων ο Ορφέας Άντισσας πήρε δώρο μια στολή και οι υπόλοιπες ομάδες από 5 μπάλες.

klirosi-protatlimaotn-epsl-2022-23.jpg (684×545)

Ακολούθησε η κλήρωση του κυπέλλου στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 16 ομάδες. Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 24-25/9 και οι επόμενες φάσεις θα αποφασιστούν από το ΔΣ της Ένωσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ο τελικός εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί στις 1/4/2023. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της Α και Β ΕΠΣΛ, με την κληρωτίδα τόσο στο κύπελλο, όσο και στην πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων να μην βγάζει το μεγάλο ντέρμπι. Στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ συμμετέχουν τελικά 12 ομάδες καθώς ο Μεσότοπος και ο Παπανικολής δήλωσαν συμμετοχή στην Β κατηγορία η οποία θα διεξαχθεί με 14 ομάδες σε δύο ομίλους των 7. Αναλυτικά η Α φάση του κυπέλλου και η πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων. 

Α ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Αιολικός-Ανδρονικάς

ΑΟ Βασιλικών-Αετός

Αν/ση Γέρας-Αιγέας

Όλυμπος-Αλκιβιάδης

Διαγόρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας

Ταξιάρχης-Παλλεσβιακός

Φίλια-Αρίων Μήθυμνας

Οδ. Ελύτης-Προοδευτική

1η αγωνιστική Α ΕΠΣΛ

Αν/ση Γέρας-Οδ. Ελύτης

Αετός-Αλκιβιάδης

Διαγόρας-Προοδευτική

Φίλια-Αιγέας

Ατρόμητος-Ανδρονικάς

Αρίων Μήθυμνας-Όλυμπος

1η Αγωνιστική Β ΕΠΣΛ Νότιος Όμιλος

Αστέρας Νικ.-Ταξιάρχης

Παλλεσβιακός-Αρίων Παλ.

Κεραυνός-ΑΟΒ

Ρεπό:Αστέρας(Ορφέας)

1η Αγωνιστική Β ΕΠΣΛ Βόρειος Όμιλος

Καραβαγγέλης-Ορφέας Άντισσας

Μεσότοπος-Μακαρέας

Άναξος-Παπανικολής

Ρεπό:Αχιλλέας Πέτρας

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα της Α και Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey