Προς αναβολή το κύπελλο και τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ

16/09/2022 - 13:14 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2022 - 13:56

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε όλες τις ΕΠΣ, πολλές από τις οποίες έχουν ανακοινώσει ήδη την αναστολή των πρωταθλημάτων τους, καθώς η ένταξη των ερασιτεχνικών σωματείων στο μητρώο αποδεικνύεται "βουνό" επηρεάζοντας την εύρυθμη λειτουργία των τοπικών πρωταθλημάτων.

Αναφορικά με την ΕΠΣ Λέσβου προς το παρόν δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση επίσημα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το "SL" η διοργανώτρια αρχή οδεύει και αυτή προς αυτή την κατεύθυνση όπως και οι ΕΠΣ Χίου και Σάμου, κάτι το οποίο θα αποφασιστεί την επόμενη εβδομάδα μετά και το προγραμματισμένο ΔΣ της Δευτέρας 19/9, ενώ αναμένει και κάποιες διευκρινίσεις από την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ αναμένεται να αποφασίσει επίσημα την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων εκτός απροόπτου στη Γενική συνέλευση στις 30/9.

Από τη στιγμή που οι Δήμοι ανακαλούν ήδη τα παραχωρητήρια των γηπέδων σε όσες ομάδες δεν έχουν ενταχθεί στο μητρώο, είναι αδύνατον να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες. Σχετικά με τα σωματεία της ΕΠΣΛ, στην Α κατηγορία αυτή τη στιγμή είναι τρεις οι ομάδες που δεν έχουν ενταχθεί, η μία εκ των οποίων βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για την ένταξη της, στη Β ΕΠΣΛ υπάρχουν αρκετά σωματεία που επίσης είναι εκτός, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στη Λήμνο που από τα 8 σωματεία μόνο τα 2 έχουν ενταχθεί.

Με την υπάρχουσα κατάσταση πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αναβολή των αγώνων κυπέλλου της Α φάσης η διεξαγωγή των οποίων έχει προγραμματιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 24-25/9, ενώ αβέβαιη είναι και η έναρξη των πρωταθλημάτων αρχές Οκτωβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey