Π. Καρέκος: Να "μεγαλώσει" ξανά ο Παλλεσβιακός με δικούς μας παίκτες

05/10/2022 - 10:20 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2022 - 12:11

Ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού κ. Παναγιώτης Καρέκος σε συνέντευξη του την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο «Ν» 99 fm και στην νέα αθλητική εκπομπή "Μπάλα στον Αέρα", μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Λέσβου, τα προβλήματα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις στα αθλήματα σάλας, ενώ ζήτησε συγγνώμη για όλα όσα διαδραματίστηκαν στον φιλικό αγώνα της ομάδας του με τον Κεραυνό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να λήξει εδώ το συμβάν, ανεξάρτητα το ποιος έχει την ευθύνη.

Μετά από 3 χρόνια απραξίας, με πρωτοβουλία κυρίως των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού και άλλων φίλων της ομάδας και την συμβολή του κ. Παναγιώτη Καρέκου που βρίσκεται στην προεδρία του τμήματος μπάσκετ για πολλά χρόνια, προχώρησαν τις διαδικασίες για την επανασύσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως ανέφερε, τα ηνία του πάγκου ανέλαβε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, ο οποίος στελέχωσε με παίκτες το τμήμα, το οποίο θα αγωνιστεί στην Β κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ. Αυτή τη στιγμή γύρω στα 27 άτομα προπονούνται εντατικά στην ομάδα και προετοιμάζονται για την συμμετοχή στους επίσημους αγώνες.

«Έχει λείψει ο Παλλεσβιακός»

Ο κ. Καρέκος σημείωσε ότι ήταν αισθητή η απουσία του Παλλεσβιακού από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, καθώς είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία και του χρόνου κλείνει 100 χρόνια ζωής.

«Κομμάτι μου ο Παλλεσβιακός»

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι  από το 2005 και μετά ξεκίνησε την ενασχόληση μου με τα διοικητικά της ομάδας στο τμήμα μπάσκετ αρχικά μέχρι και σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πατέρα του, τον αείμνηστο Γεώργιο Καρέκο, ο οποίος ήταν επίσης για πολλά χρόνια πρόεδρος. 

Το πλάνο της ομάδας

Επιπροσθέτως, τόνισε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό σε όλα τα αθλήματα εκτός από το αντρικό τμήμα να υπάρχει και ακαδημία. Η ακαδημία είναι εκείνη που θα τροφοδοτεί τον σύλλογο με παίκτες. Ξεκίνησε μια προσπάθεια βήμα-βήμα και στόχος είναι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί η ομάδα στην Α κατηγορία με δικούς της παίκτες και σιγά σιγά να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Σχετικά με τους αθλητικούς χώρους

Έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους χώρους. Οι υπεύθυνοι πρέπει να λάβουν υπόψη τις ανάγκες των σωματείων και να πράξουν αναλόγως. Στη Μυτιλήνη υπάρχουν περισσότερα σωματεία, όποτε θα έπρεπε να δημιουργηθεί ακόμη ένα γήπεδο εδώ, έστω και μπαλόνι όπως σε κάποια χωριά, μέχρι να γίνει το αθλητικό κέντρο. Υπάρχει συνωστισμός στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αφού δεν γίνεται να εξυπηρετήσει ένας χώρος τόσα πολλά σωματεία.

Ζητώ συγγνώμη, να λήξει εδώ το θέμα

Τέλος, ο κ. Καρέκος καταδίκασε όλα όσα συνέβησαν στον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Παλλεσβιακό και τον Κεραυνό, καθώς υπήρξε ένταση και διακοπή. "Δεν ήμουν παρών στον αγώνα, αλλά δεν με ενδιαφέρει το ποιος ξεκίνησε. Με ενδιαφέρει η συμπεριφορά των παικτών να είναι σωστή μέσα στο γήπεδο και τέτοια γεγονότα είναι απαράδεκτα. Η ομάδα του Παλλεσβιακού όλα τα χρόνια πρεσβεύει το ήθος. Θα έχω συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας γιατί δεν ήταν σωστή αυτή η εικόνα των ποδοσφαιριστών μας, ανεξάρτητα το ποιος έχει την ευθύνη. Ζητάμε συγγνώμη από την ομάδα του Κεραυνού και να λήξει εδώ το θέμα."

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey