Προετοιμάζονται οι Ενώσεις για την έναρξη των πρωταθλημάτων

17/10/2022 - 12:01 Τελευταία τροποποίηση στις 17/10/2022 - 12:23

"Σειρήνες ηχούν" εδώ και μέρες για την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων το προσεχές Σαββατοκύριακο, κάτι που θα αποφασιστεί στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Οι περισσότερες ΕΠΣ ανά την Ελλάδα έχουν προετοιμαστεί για την πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων μεταξύ αυτών και η ΕΠΣ Λέσβου, ωστόσο περιμένουν να ανάψει το πράσινο φως η ΕΠΟ, η οποία δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από την πλειοψηφία αυτών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 30 πρόεδροι Ενώσεων προσυπογράφουν την πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββα Δημητριάδη για να ξεκινήσουν οι αγώνες. 

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της ΕΠΟ φαίνεται πως θα παίξει αφενός η νέα δεκαήμερη παράταση για τη εγγραφή στο μητρώο, που έδωσε ο υφυπουργός αθλητισμού την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο υπάρχουν φωνές που ζητούν επιπλέον παράταση, κάτι το οποίο θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα γίνει πράξη.

Τέλος, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και αυτές που έχουν κάνει ήδη εγγραφή, είναι το θέμα του προπονητή, καθώς ο αριθμός των πιστοποιημένων όπως προβλέπεται δεν επαρκεί για να καλύψει όλες τις ομάδες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey