Με γοργούς ρυθμούς τα έργα στο νέο γήπεδο του Αφάλωνα

05/11/2022 - 12:16 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2022 - 14:32

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο νέο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή του χωριού του Αφάλωνα.

Τα πρώτα έργα ξεκίνησαν το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της επιπεδοποίησης, ενώ θα ακολουθήσουν τα αποστραγγιστικά έργα και η κατασκευή της κερκίδας. Όπως ανάφερε στην κάμερα του "SL" ο πρόεδρος του Κεραυνού Αφάλωνα Γρηγόρης Κάϊτατζης, αναμένεται να εγκριθεί νέο κονδύλι από την δημοτική αρχή για την υλοποίηση των υπολοίπων έργων, όπως η επίστρωση του τάπητα, ο φωτισμός, η κατασκευή των αποδυτηρίων, η περίφραξη και άλλα συνοδά έργα.

gipedo-afalona-2022-1.jpg (770×433)

Επίσης ο κ. Κάϊτατζης, σημείωσε ότι η όλη ιστορία της κατασκευής του γηπέδου έχει ξεκινήσει επί δημαρχίας του Νάσου Γιακαλή, όμως η υπόθεση είχε λιμνάσει και μετά από πολλά χρόνια, το σημαντικό αυτό έργο για την ευρύτερη περιοχή παίρνει πλέον σάρκα και οστά.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι η δημιουργία ενός νέου γηπέδου πάντα αποτελεί πόλο έλξης για τα νέα παιδιά, ενώ δίνει ώθηση σε ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα γενικότερα να ασχοληθούν πιο ενεργά και να προσφέρουν, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους έχουν συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι για τον Κεραυνό Αφάλωνα πρόσθεσε ότι η ομάδα κάνει πλέον νέο ξεκίνημα στην Β κατηγορία δίνοντας βάση στα νέα παιδιά και επιπλέον ότι η κατασκευή του νέου γηπέδου θα δώσει το έναυσμα για τη δημιουργία ακαδημίας μελλοντικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey