Παράδοση των απινιδωτών στους εκπροσώπους των ομάδων της Δυτικής Λέσβου

20/01/2023 - 19:04 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2023 - 20:17

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου η παράδοση των έξι απινιδωτών από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου στους εκπροσώπους των ομάδων, με σκοπό την τοποθέτηση τους στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Η παράδοση έγινε στα γραφεία του ΝΠΔΔ παρουσία της προέδρου και Αντιδημάρχου κα Αφροδίτης Βατή, της Αντιδημάρχου κα.  Ζαχαρούλας Ιωακείμ, της υπεύθυνης γραφείου Αθλητισμού Δήμου Δυτικής Λέσβου κα. Βασιλικής Παπασταύρου, του Α' Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Λέσβου κ. Γιώργου Καραθανάση, του Προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Λάμπρου Σταθάκη και του αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα κ. Γιάννη Πίνη.

Τους απινιδωτές παρέλαβαν οι εκπρόσωποι  των ομάδων που κάνουν χρήση των γηπέδων Παρακοίλων, Φίλιας, Στύψης, Ερεσού, Σκάλας Καλλονής και του "Κώστας Κεντέρης" στην Καλλονή.

Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν εντός των αποδυτηρίων των γηπέδων και θα πιστοποιηθούν 15 άτομα για την χρήση τους, ενώ θα ελέγχονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα από τους παρατηρητές των αγώνων και από μια επιτροπή που θα ορίσει ο Δήμος.

Επίσης, θα γίνει χαρτογράφηση των απινιδωτών από τον Δήμο αλλά και από τον χάρτη kids save lives, ενώ πριν το Πάσχα αναμένεται να παραληφθούν ακόμη 9 απινιδωτές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey