Σεμινάρια πρώτων βοηθειών από την ΕΠΣ Λέσβου [vid]

30/01/2023 - 19:49 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2023 - 11:37

Σεμινάρια πιστοποίησης πρώτων βοηθειών διεξάγονται από την Κυριακή 29 Ιανουαρίου υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Λέσβου σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό "Kids Save Lives".

Τα σεμινάρια διεξάγονται στο ξενοδοχείο Elysion, ενώ την Τρίτη 31/1 θα ολοκληρωθούν στην Καλλονή. Για τα σεμινάρια έχουν μεταβεί στη Λέσβο επίσης εκπαιδευτές από την Θεσσαλονίκη προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να λάβουν διεθνής πιστοποίηση.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι αρκετά υψηλός και πέρα από τις πρώτες βοήθειες γίνεται εκπαίδευση και στην χρήση απινιδωτή. Μετά τους αιφνίδιους θανάτους ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικών χώρων το τελευταίο χρονικό διάστημα, κρίνεται περισσότερο αναγκαίο από ποτέ η γνώση πρώτων βοηθειών και η ορθή χρήση των απινιδωτών που πλέον είναι υποχρεωτικοί για την διεξαγωγή των αγώνων και στα τοπικά πρωταθλήματα μετά την τελευταία απόφαση της ΕΠΟ.

Στην κάμερα του "SL", μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Παντελέων Βερρής, ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ Λάμπρος Σταθάκης που πραγματοποιεί μέρος της εκπαίδευσης, η εκπαιδεύτρια Ιωάννα Ευθυμίου και ο προπονητής ποδοσφαίρου Γιάννης Βόϊκος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey