"Περί μυρμηγκοφωλιάς ο λόγος" [vid]

08/03/2023 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2023 - 19:08

Τα όσα κωμικοτραγικά ακούστηκαν για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 6 Μαρτίου, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι κάποιος κάνει φάρσα ή ότι έχει μείνει ακόμη στις Απόκριες.

Δυστυχώς δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω και αυτά που ειπώθηκαν δια στόματος του Αντιδημάρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Τζιμή δεν έχουν προηγούμενο.Σχετικά με τις μυρμηγκοφωλιές στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, ο κ. Τζιμής προσπάθησε να το περάσει στα «ψιλά» δίνοντας μια απάντηση που δεν έχει προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Ψωμά για το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και το γεγονός ότι ενώ ακόμη δεν έχει παραδοθεί από τον εργολάβο μέσα στο γήπεδο υπάρχουν μυρμηγκοφωλιές, η απάντηση του ήταν ότι όλα είναι καλά και τα μυρμήγκια τα έβαλαν (κάποιοι) μέσα στο γήπεδο από την άκρη. Άκουσον, άκουσον.

Ειδήμονες στην ανακατασκευή γηπέδων δεν είμαστε, όμως γνωρίζουμε τα στάδια των εργασιών μέχρι την επίστρωση του τάπητα και θέλουμε να θέσουμε το ερώτημα που απέφυγε να απαντήσει ο κ. Τζιμής.

Πως ένας ολοκαίνουργιος τάπητας τρυπήθηκε; Γιατί προφανώς για να ανοίξει η μυρμηγκοφωλιά, ή τρυπήθηκε ο τάπητας ή πιθανόν να έγινε ενδιάμεσα στην ένωση των λωρίδων του τάπητα, κάτι που πάλι αποδεικνύει κακοτεχνία. Άλλωστε δεν φημίζονται τα γήπεδα της Λέσβου γενικότερα για την καλή δουλειά που έχει γίνει.

Τι συζητάμε τώρα ε; Μάλλον σύμφωνα με τον κ. Τζιμή, αυτοί που «μετέφεραν» τα μυρμήγκια (για τις ανάγκες της φωτογράφησης) τρύπησαν σε 4-5 σημεία (γιατί τόσα είναι και όχι στην άκρη, υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες) τον τάπητα για να διαβάλουν την δημοτική αρχή. Γελάνε και οι πέτρες.

Πριν στρωθεί ο χλοοτάπητας γίνονται κάποιες στάνταρ εργασίες για την διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου. Δεν λέμε ότι δεν έγινε η σωστή διαδικασία από τον εργολάβο, όμως πως γίνεται πριν ακόμη παραδοθεί το έργο να δημιουργηθούν μυρμηγκοφωλιές όταν όλα είναι εντάξει. Στο κέντρο και όχι στη άκρη. Αλλά και αν ήταν στην άκρη τι αλλάζει; Και προφανώς το θέμα δεν είναι αν είναι μυρμήγκια, κατσαρίδες ή ποντίκια. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών κύριοι.

Τώρα το πώς μεταφέρονται τα μυρμήγκια και οι μυρμηγκοφωλιές, μη ρωτάτε εμάς.Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey