Νέα ποδοσφαιρική ομάδα στην Καλλονή,"Kalloni Soccer Club Stani Dairy"

19/07/2023 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2023 - 19:25

Η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλλονής, ξεκινούν μια συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών και την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Φυσικά στο προσκήνιο και είναι και τα τμήματα των γυναικών, ημερίδες, αθλητικές δράσεις και πολλά άλλα. Η κοινή αυτή προσπάθεια θα αποτελέσει πόλο έλξης για τα παιδιά, με την Προοδευτική να μετονομάζεται σε "Kalloni Soccer Club Stani Dairy". Όπως είναι εύκολα κατανοητό, η "Καλλονή" επιστρέφει δυναμικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή, αφού από φέτος θα έχει στη διάθεση της το πλήρως ανακαινισμένο "Κ.Κεντέρης".

Το Δ.Σ. από τις εκλογές της Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής παραμένει στην Καλλονή Stani Dairy:

Πρόεδρος | Ιγνάτης Βασιλέλλης
Αντιπρόεδρος | Αναστάσιος Δουνιάς
Γεν.Γραμματέας | Κατερίνα Καραθανασίου
Ταμείας | Αγγελική Χρόνη
Έφορος Γυναικών | Ευστράτιος Κουτζαβεκιάρης
Γενικός Αρχηγός | Βασίλειος Μπάγκαλας
Μέλη | Βασίλειος Καραμήτρος, Παναγιώτης Δουνιάς, Τρύφων Δανδούλης

kalloni_sc_white.png (770×975)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο αθλητισμός γεννά θέληση και η θέληση συνεργασία. Η δουλειά με τη συνεργασία γεννά επιτυχίες και δεκάδες οφέλη. Σε αυτό το μήκος κύματος, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε επισήμως πως η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚΑΛΑΣ Καλλονής, ήρθε σε συμφωνία με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ για πλήρη συνεργασία. Αυτό σημαίνει πως περισσότεροι άνθρωποι θα δουλεύουν γύρω από τα παιδιά, στα οποία θα δοθεί και βάρος μακροπρόθεσμα.

Στόχος, η ανδρική ομάδα να πλαισιώνεται σε βάθος χρόνου με ντόπιους παίκτες, μιας και το λεκανοπέδιο Καλλονής φημίζεται για το ταλέντο του. Η συνεργασία θα φέρει τις 2 αυτές ομάδες μαζί στο δημοτικό Στάδιο Καλλονής "Κ.Κεντέρης" για ένα κοινό θετικό αποτέλεσμα. Αυτή θα είναι και η έδρα πλέον της ομάδας σε όλες τις ηλικίες με βοηθητικό γήπεδο αυτό της Σκάλας Καλλονής.

Αυτή η συνεργασία η οποία είναι συλλογική και θα αποτελέσει μια μεγάλη βάση για πολλά πράγματα στο μέλλον για τα οποία υπάρχει ήδη προγραμματισμός. Η συγκεκριμένη προσπάθεια που γίνεται εδώ και καιρό, βρήκε πολλούς συμπαραστάτες, με βάση όλων τη θέληση για την ανάδειξη των παιδιών, της περιοχής και τη πρωταγωνιστική πορεία σε όλα τα επίπεδα.

Με βάση λοιπόν αυτή τη μαζική θέληση, σας ανακοινώνουμε με χαρά πως η συνεργασία Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καλλονής, θα ξεκινήσει από φέτος. Σας ανακοινώνουμε λοιπόν πως από φέτος γεννιέται η "KALLONI Soccer Club. Stani Dairy" η οποία ξεκινά το δικό της ταξίδι για να αποτελέσει στη πορεία του χρόνου κομμάτι της καρδιάς σας. Περισσότερα, εντός των ημερών."

Karekos728x90
Karekos728x90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey