Προοδευτική... όαση στο λεσβιακό ποδόσφαιρο!

18/04/2011 - 22:00 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2011 - 22:56

Στις μέρες μας, συνήθως οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι εκείνες που αποζητούν ένα χέρι οικονομικής βοήθειας από τις μικρές, τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Στην  περιοχή του Λεκανοπεδίου ωστόσο, η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής δείχνει το δρόμο σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία του νησιού, με ενέργειες και γενικά προσπάθειες, άξιες παραδειγματισμού.

Παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, η νέα διοίκηση της Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής που ανέλαβε το καλοκαίρι να οδηγήσει την ομάδα σε μια νέα εποχή, αποφάσισε να ανταποδώσει στους συντοπίτες της ένα κομμάτι της υποστήριξης, της οποίας έτυχε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της κι έτσι πραγματοποίησε μια δωρεά, ενός σεβαστού χρηματικού ποσού προς το Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, που εδρεύει στα Δάφια.

Μάλιστα, το ΔΣ του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Λέσβου, οι υπάλληλοι και οι εξυπηρετούμενοι ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής για αυτή τους την ενέργεια μέσω μιας επιστολής, στην οποία γίνεται αναφορά στη δύσκολη οικονομικά περίοδο, με την ελπίδα φυσικά ενέργειες σαν κι αυτή να βρουν μιμητές.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη εξωαγωνιστική δραστηριότητα της Προοδευτικής.

Πριν από λίγες ημέρες -και σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Καλλονής- προέβη σε καθαρισμό της παραλίας στη Σκάλα Καλλονής, αποσπώντας ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια για την προσφορά των ανθρώπων της, εκτός αγωνιστικών χώρων.

Από τη μεριά μας, ευχόμαστε κι άλλοι ερασιτεχνικοί αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι να παραδειγματιστούν από την Προοδευτική και να στραφούν στον εθελοντισμό και στην προσφορά, με κάθε μέσο και τρόπο, προς το κοινωνικό σύνολο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey