
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Την ήττα με σκορ 2-3 γνώρισε η Μικτή Λέσβου στους προπαίδες, με αντίπαλο την αντίστοιχη Μικτή των Δωδεκανήσων, στο τελευταίο παιχνίδι της στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Ενώσεων, που πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.
Η Μικτή Λέσβου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, με δύο νίκες απέναντι σε Σάμο (2-0) και Κυκλάδες (4-3) και δύο ήττες κόντρα σε Χίο (2-3) και Δωδεκάνησα (2-3), παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, παράλληλα με τα εύσημα των αντίπαλων προπονητών.
Στο τελευταίο ματς κόντρα στα Δωδεκάνησα, η Μικτή Λέσβου έμεινε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γιουρέλλη (1-1). Παρά το εις βάρος της 2-1, η ομάδα του Παράσχου Λάσκαρη ισοφάρισε εκ νέου με σκόρερ τον Καλαφάτη (2-2), όμως τα Δωδεκάνησα έφτασαν στην επίτευξη και τρίτου τέρματος, παίροντας τελικά και τη νίκη.
Για τη Μικτή Λέσβου αγωνίστηκαν οι: Αραμπατζής, Μαρίνος, Απαλίδης, Γιουρέλλης, Νείρος, Ζαραδούκας, Καλαφάτης, Μερτζάνης, Πιπεράς, Βερβέρης, Ψάνης. Στη διάρκεια του αγώνα, πέρασαν ως αλλαγή και οι: Κάκκαρος, Γκαγκούλης, Ζερβόγλου, Κανόγκας
Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Λέσβου ευχαριστούν θερμά τα παιδιά της Μικτής που αγωνίστηκαν, αλλά και τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή, ευχόμενοι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.