Ήττα στα σημεία για τη Μικτή προπαίδων

19/04/2011 - 14:13 Τελευταία τροποποίηση στις 19/04/2011 - 14:38

Την ήττα με σκορ 2-3 γνώρισε η Μικτή Λέσβου στους προπαίδες, με αντίπαλο την αντίστοιχη Μικτή των Δωδεκανήσων, στο τελευταίο παιχνίδι της στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Ενώσεων, που πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

Η Μικτή Λέσβου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, με δύο νίκες απέναντι σε Σάμο (2-0) και Κυκλάδες (4-3) και δύο ήττες κόντρα σε Χίο (2-3) και Δωδεκάνησα (2-3), παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, παράλληλα με τα εύσημα των αντίπαλων προπονητών.

Στο τελευταίο ματς κόντρα στα Δωδεκάνησα, η Μικτή Λέσβου έμεινε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γιουρέλλη (1-1). Παρά το εις βάρος της 2-1, η ομάδα του Παράσχου Λάσκαρη ισοφάρισε εκ νέου με σκόρερ τον Καλαφάτη (2-2), όμως τα Δωδεκάνησα έφτασαν στην επίτευξη και τρίτου τέρματος, παίροντας τελικά και τη νίκη.

Για τη Μικτή Λέσβου αγωνίστηκαν οι: Αραμπατζής, Μαρίνος, Απαλίδης, Γιουρέλλης, Νείρος, Ζαραδούκας, Καλαφάτης, Μερτζάνης, Πιπεράς, Βερβέρης, Ψάνης. Στη διάρκεια του αγώνα, πέρασαν ως αλλαγή και οι: Κάκκαρος, Γκαγκούλης, Ζερβόγλου, Κανόγκας

Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Λέσβου ευχαριστούν θερμά τα παιδιά της Μικτής που αγωνίστηκαν, αλλά και τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή, ευχόμενοι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey