Εξαντλητικές τιμωρίες στο Διαγόρα

29/04/2011 - 14:28 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2011 - 14:37

Δεν πήγε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΛ να απολογηθεί για τα αναγραφόμενα στο φ.α καθώς και στην έκθεση του παρατηρητή στο ντέρμπι με τον Όλυμπο ο παράγοντας του Διαγόρα κ. Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού έξι μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους με οποιανδήποτε ιδιότητα καθώς και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακόμη ο ίδιος παράγοντας κλήθηκε σε νέα απολογία από την ΕΠΣΛ αυτή την φορά για το παιχνίδι με τον Αλκιβιάδη σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο παρατηρητής του αγώνα και κινδυνεύει πλέον η ποινή του να μεγαλώσει περισσότερο. Ακόμη ποινή  τεσσάρων μηνών και πρόστιμο 200 ευρώ επιβλήθηκε και στον Νίκο Μάτα στο ντέρμπι με τον Όλυμπο και ο ίδιος θα δίνει τις εντολές στους παίκτες εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το κακό είναι διπλό για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής αφού η χρονιά τελείωσε για τον ποδοσφαιριστή Σάββα Παπαδημητρίου που του επιβλήθηκε ποινή δύο μηνών και 100 ευρώ πρόστιμο στο ντέρμπι. 

Τέλος για το ίδιο παιχνίδι ο Βαϊος Ρίππης προπονητής του Διαγόρα τιμωρήθηκε με δέκα μέρες αποκλεισμού από τους πάγκους αλλά στα πλεί οφφ θα καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας του.

Τέλος με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Χαράλαμπος Δάλλας ποδοσφαιριστής του Αλκιβιάδη που αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και με μία αγωνιστική ο Β Καραντώνης της Αναγέννησης Γέρας για την αποβολή του με την Θύελλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey