Δοκιμών συνέχεια στο Ρέντη!

05/05/2011 - 11:49 Τελευταία τροποποίηση στις 05/05/2011 - 12:44

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη Λάκης Σπανός επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και είχε συνάντηση με το νέο διευθυντή της Θρύλος ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Γιώργο Αμανατίδη.

Εκεί, ενημερώθηκε για τεχνικά ζητήματα και το πλάνο που θα ακολουθηθεί τη νέα περίοδο.

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αιμίλιος Κίστα, ο οποίος συμμετείχε σε δοκιμαστικές προπονήσεις που έγιναν για παίκτες γεννηθέντες το 1994, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Εν τω μεταξύ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι ποδοσφαιριστές Άρης Λαμπράκης και Σπύρος Πιπεράς, γεννηθέντες το 1996, που εντυπωσίασαν φέτος με τις εμφανίσεις τους στα Λιονταράκια.

Οι δύο ταλαντούχοι παίκτες θα συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά τεστ, μετά την πρόσκληση που έλαβαν από το τμήμα scouting του Ολυμπιακού.

Αναμφίβολα, οι συγκεκριμένες κλήσεις αποτελούν δικαίωση της προσεγμένης δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια στα Λιονταράκια κι ο Λάκης Σπανός θα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος, από το επίπεδο των ποδοσφαιριστών του αλλά και τους συνεργάτες του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey