Βροχή τα γκολ! [vid]

14/11/2017 - 14:14 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2017 - 14:43

Η πιο χορταστική σε παραγωγικότητα, με 36 γκολ, ήταν η 8η Αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Λήμνου, με μεγάλα σκορ και θέαμα σε όλα τα γήπεδα, χωρίς αποβολές ή εντάσεις, πάντοτε σε αθλητικά  πλαίσια. Ο Κεραυνός Αγ. Δημητρίου συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, ενώ σταθερά ψηλά παραμένει ο αξιόμαχος Διαγόρας Σαρδών. Ρεπό είχε ο Κάσπακας. 

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Αγ. Γεώργιος-Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 0-8 

Με  συνοπτικές   διαδικασίες "καθάρισε" ο Κεραυνός τον ουραγό Αγ. Γεώργιο, παραμένοντας στην κορυφή. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Ο περσινός πρωταθλητής Λήμνου "τέλειωσε" από πολύ νωρίς το ματς, παίρνοντας προβάδισμα γρήγορα με 0-3 και ακολούθως σε χαλαρούς ρυθμούς έφθασε και στο τελικό 8-0. Πρωταγωνιστές, όχι μόνο της ομάδας του Αγίου Δημητρίου, αλλά συνολικά του γηπέδου, ήταν ο Τσακαλίδης που σημείωσε 5 γκολ και ο Γαλημήτης με χατ τρικ 

Διαγόρας Σαρδών-ΑΕ Λήμνου 3-1 

Μια ακόμα νίκη για τον Διαγόρα Σαρδών, ο οποίος για την ώρα παραμένει η ευχάριστη έκπληξη, καταδιώκοντας τους πρωτοπόρους σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή απόδοση σε όλο σχεδόν το παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώρια στην ΑΕ Λήμνου. Σκόρερς του νικητή ήταν οι Ζαφειράκης, Ταμβάκης, ενώ ο Ευσταθίου σημείωσε αυτογκόλ. Το γκολ της ηττηθείσας πέτυχε ο Πρωτούλης.

Αητός Πλάκας-Ηρακλής Ατσικής 0-10 

Φάση από την επιβλητική νίκη του Ηρακλή Ατσικής μέσα στην έδρα του Αητού Πλάκας | © Θύμιος Παλάντζας

Ακόμη βάζει γκολ ο Ηρακλής στον Αητό Πλάκας, συντρίβοντας τον με το επιβλητικό 0-10. Παιχνίδι το οποίο θύμισε άλλο σπορ, με τους παίκτες των νικητών να κάνουν ότι θέλουν στο γήπεδο, παίζοντας ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο. Ο Κωνσταντάρας σημείωσε καρέ με 4 γκολ, ο Χλέτσος πέτυχε χατ τρικ και ακολούθησαν ο Καπερώνης με 2 τέρματα και ένα ακόμα από τον Φώτη Κρίκη. Παρά την εμφατική νίκη, η ομάδα της Ατσικής παραμένει μακριά ακόμα από τις πρώτες θέσεις.

Θάνος-Άρης Μούδρου 0-5 

Ο Άρης Μούδρου έκανε περίπατο στην έδρα του Θάνους, περνώντας με το εντυπωσιακό 0-5. Παρέμεινε έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι νικητές έπαιξαν μάλιστα με... σβηστές τις μηχανές , φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση, προσθέτοντας τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς, ικανοποιώντας τους φιλάθλους τους με τη συνολική τους παρουσία φέτος, που είναι σαφώς καλύτερη από τις προηγούμενες. Ο Γαϊτανέρης ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Μούδρου, σημειώνοντας καρέ τερμάτων, ενώ το πέμπτο πέτυχε ο Καρτσιμαδάκης.  

Προποντίδα-Φιλοκτήτης 0-3 

Εκτός έδρας νίκη πήρε ο Φιλοκτήτης επί της Προποντίδας, με σκορ 0-3. Οι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι μετουσιώθηκαν σε τρία όμορφα γκολ, ενώ κάλλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει και διαστάσεις θριάμβου, αν κάποιες ακόμα φάσεις ολοκληρώνονταν με επιτυχία από τους παίκτες της ομάδας του Κοντιά. Σκόρερς των νικητών ήταν οι Μποτζίδης, Γ. Τσιαρής και Αποστολάκης. 

Ηφαιστία-Αργοναύτες 4-2 

Χορταστικό θέαμα επιφύλαξε ο αγώνας στο Κοντοπούλι με την Ηφαιστία να νικά 4-2 τους Αργοναύτες, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πολλά τα γκολ, πολλές και οι ευκαιρίες των δύο ομάδων στο ματς, ικανοποιώντας σαφώς τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι. Ο Λέσβιος Λάμπρος Κουδουνάς άνοιξε το σκορ για την Ηφαιστία, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Ε. Καραμόσχου, Μαυροειδή και Μαλλιαρού. Για λογαριασμό των περσινών Κυπελλούχων Λήμνου, Αργοναυτών, τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν οι Χωριανόπουλος και Πλατής.

Βαθμολογία

Α' Κατηγορία Λήμνου Β. Γκολ
1. Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 22 42-1
2. Διαγόρας Σαρδών 21 28-10
3. Άρης Μούδρου 17 20-8
4. Ηρακλής Ατσικής 16 34-7
5. Ηφαιστία 14 26-13
6. Φιλοκτήτης 13 20-8
7. Θάνος 10 18-18
8. ΑΕ Λήμνου 10 15-14
9. Αργοναύτες 8 9-11
10. Κάσπακας 7 7-17
11. Προποντίδα 3 3-30
12. Αητός Πλάκας 0 3-41
13. Άγ. Γεώργιος 0 3-30

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey