Η Ηφαιστία αγωνιά για... Αίγειρο!

11/06/2018 - 17:23 Τελευταία τροποποίηση στις 12/06/2018 - 14:00

Η Ηφαιστία αγωνιά για... Αίγειρο!Ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν είναι. Στη Λήμνο μάλιστα συζητιέται ολοένα και περισσότερο, όσο μάλιστα ο Αίγειρος Μυστεγνών καθυστερεί να πάρει τη δύσκολη και απαιτητική απόφαση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ως γνωστόν, όπως συνέβη και πέρυσι, η ΕΠΟ θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι θα λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Έτσι λοιπόν εάν τελικά ο Αίγειρος Μυστεγνών, ως πρωταθλητής της Ένωσης, δεν επιθυμεί να αγωνιστεί, τότε θα δοθεί το δικαίωμα σε κάποιον δευτεραθλητή ή τριταθλητή να κάνει χρήση του προνομιούχου εισιτηρίου της ανόδου. Υπό αυτή την προϋπόθεση κερδισμένη θα μπορούσε να βγει η... Ηφαιστία Κοντοπουλίου.

Γιατί η Ηφαιστία; Διότι οι πληροφορίες του "SL" λένε πως είναι η μοναδική ομάδα (πλην του Αίγειρου Μυστεγνών) που θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος της Γ' Εθνικής, υπό το πρίσμα ότι ξόδεψε αρκετά χρήματα μεσούσης της σεζόν για να το καταφέρει. Ωστόσο για να φτάσει η ΕΠΣ Λέσβου στο σημείο να απευθυνθεί στην Ηφαιστία, θα πρέπει πρώτα αφενός ο Στρατής Μπότης να πάρει τη δύσκολη απόφαση της μη συμμετοχής, αφετέρου να απαντήσουν αρνητικά και οι υπόλοιπες ομάδες. Πρώτος επιλαχών εξάλλου είναι ο Διαγόρας Σαρδών, ως φιναλίστ του τελικού του Νομού. Όμως θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να μπορέσει να εκπροσωπήσει την ΕΠΣΛ στη Γ' Εθνική.

Ακολούθως θα ερωτηθούν οι δευτεραθλητές Λέσβου και Λήμνου, Όλυμπος Αγιάσου και Κεραυνός Αγ. Δημητρίου, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν το ίδιο. Αν πουν όχι, η ΕΠΣΛ θα απευθυνθεί και στους τριταθλητές, Αιγέα και Ηφαιστία. Για την ομάδα του Πλωμαρίου θα ήταν τεράστια υπέρβαση, όχι όμως και για εκείνη από το Κοντοπούλι Λήμνου που ήδη βλέπει το χρόνο να κυλά υπέρ της. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν «ζεστούς» κάποιους ποδοσφαιριστές ακόμα και από τη Λέσβο, τους ζητούν λίγες ημέρες υπομονή έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αφού από εκεί που η Ηφαιστία θα προετοιμαζόταν για μια χρονιά πρωταθλητισμού στη Λήμνο, μπορεί τελικά να βρεθεί από το παράθυρο στη Γ' Εθνική. Και είναι μόνη που διαθέτει διοίκηση, με πρωτεργάτη τον Σπύρο Μπούμπουρα και οικονομική ευρωστία για να το καταφέρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey