Κυπελλούχος Λήμνου ο Διαγόρας Σαρδών!

29/02/2020 - 19:13 Τελευταία τροποποίηση στις 29/02/2020 - 19:35

Τον τίτλο του Κυπελλούχου Λήμνου για τη σεζόν 2019-2020 πανηγύρισε σήμερα στο κατάμεστο γήπεδο της Μύρινας ο Διαγόρας Σαρδών, μετά την επικράτησή του με 2-0 απέναντι στην Ηφαιστία Κοντοπουλίου!

Σε έναν τελικό που έλειψε το θέαμα, ο Τσιαρής αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, αφού με τα δύο του γκολ καθόρισε το αποτέλεσμα. Το πρώτο τέρμα από πλευράς του τυπικά φιλοξενούμενου Διαγόρα ήρθε στο 15ο λεπτό μετά από σύγχυση στη μικρή περιοχή του Ράπτη και τον Τσιαρή να επωφελείται, γράφοντας από κοντά το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο «μονομάχοι» οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.  Οι Σαρδές συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων έως το 30', με το Κοντοπούλι στη συνέχεια να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί από στημένες φάσεις και κυρίως σε μία περίπτωση με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανουσάκη όπου η μπάλα "έξυσε"το δεξί δοκάρι του Τσιτσινάρη.

kypello-limnos.jpg (770×578)

Στην επανάληψη, η Ηφαιστία προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως ο Τσιαρής πάλι στο 86', με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, φέρνοντας την μπάλα από το δεξί στο αριστερό του πόδι και πλασάροντας στην αντίθετη γωνία τον Ράπτη, γκολ με το οποίο καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για τον Διαγόρα και του έδωσε το τρόπαιο.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες των Σαρδών πανηγύρισαν έξαλλα το Κύπελλο, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα από την ομάδα της Ηφαιστίας προς το διαιτητικό τρίο.

limnosxpress.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey