Η ΑΕ Λήμνου δημιουργεί γυναικεία ομάδα!

25/07/2020 - 15:18 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2020 - 15:41

Η ιδέα της δημιουργίας γυναικείων τμημάτων ποδοσφαίρου φαίνεται πως εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και πέρα από το νησί της Λέσβου, με την ΑΕ Λήμνου να ανακοινώνει την δημιουργία γυναικείου τμήματος που θα συμμετέχει στη Γ Εθνική.

Το εγχείρημα πέρυσι το καλοκαίρι με την Σαπφώ και τον ΠΑΣ Λέσβου, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, με τη Σαπφώ να κερδίζει μάλιστα την άνοδο στη Β  Εθνική και τον ΠΑΣ να παρουσιάζει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο. Η ΑΕ Λήμνου θα ακολουθήσει τα χνάρια των δύο Μυτιληνιών ομάδων με την ευχή όλων η προσπάθεια να ευδοκιμήσει και να αποκτήσει ο νομός Λέσβου συνολικά 3 γυναικείες ομάδες. Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Η Α.Ε. Λήμνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, το οποίο μάλιστα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας γυναικών 2020-2021. Μετά από ώριμη σκέψη και σωστή προετοιμασία το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε ότι πλέον ήρθε ο καιρός να εμφανιστεί στη Λήμνο μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλη την Ελληνική επικράτεια με περίπου 80 ομάδες. Υπήρξε και στο παρελθόν προσπάθεια για σύσταση ανάλογης ομάδας απο το Lemnos F.C., η οποία όμως δεν ευδοκίμησε. 

Η αρχή έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου στο νησί της Λήμνου με το παράρτημα υποδομής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Σαπφώ Λέσβου, με σκοπό κάποια στιγμή η ομάδα αυτή να γίνει αυτόνομη. Φυσικά και η συμπαράσταση της ομάδας της Μυτιλήνης ήταν και θα είναι σημαντική καθ' όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, καθώς οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές. 

Η προετοιμασία της νέας ομάδας του νησιού μας θα αρχίσει στα μέσα Αυγούστου σε αναμονή των εξελίξεων στη χώρα στον τομέα της υγείας. Η Α.Ε Λήμνου μετά χαράς θα ήθελε να υποδεχθεί και νέα κορίτσια σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, τα οποία θα πλαισιώσουν τον κορμό, που ήδη υπάρχει και προετοιμάζεται πυρετωδώς. Για αυτό το λόγο θα υπάρχουν και εγγραφές νέων κοριτσιών τα οποία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στα παρακάτω τηλέφωνα. 

Ευχόμαστε αυτό το νέο ξεκίνημα να βρει συμπαραστάτες εδώ στον τόπο μας, γιατί η βοήθεια όλων θα μας είναι υπερπολύτιμη και επιθυμούμε αυτό το όνειρο να διαρκέσει. Το νησί της Λήμνου έχει άπειρες ομορφιές, στο χέρι μας είναι να δημιουργηθεί άλλη μία. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Προπονήτρια Μαρία Μπουλέτου 6973676468 | Πρόεδρος Ισίδωρος Καραγιάννης 6946714783».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey