Εγκαίνια στο γήπεδο Αγίου Δημητρίου

18/09/2022 - 09:29 Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2022 - 09:43

Σε κλίμα ιδιαίτερου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του πλήρως αναμορφωμένου και αναβαθμισμένου Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Λήμνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου, το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, τον εξοπλισμό του γηπέδου (εστίες ποδοσφαίρου, πάγκους αναπληρωματικών, ιστούς φωτισμού) και τη διαμόρφωση του χώρου (κατασκευή καναλιού υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων). Στο εν λόγω έργο, το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Αναπτυξιακού Προγράμματος Ειδικού Σκοπού Βορείου Αιγαίου», εντάσσεται και το γήπεδο της Κοινότητας Ατσικής, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός τους ήταν 400.000 ευρώ.

Η τελετή των εγκαινίων του γηπέδου ποδοσφαίρου του Αγ. Δημητρίου ξεκίνησε με την ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απηύθυνε χαιρετισμό καλωσορίζοντας αρχικά την ομάδα του Αετού Λουτρών, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Παντελέων Βερρή ευχαριστώντας τους που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια. 

Η εκδήλωση των εγκαινίων συνεχίστηκε με ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου του Αετού Λουτρών Νίκου Σπανού, ενώ ακολούθησαν η κοπή της κορδέλας και ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου και τον Αετό όπου το σκορ ήταν 1-5.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Νίκος Αναγνωστόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Ποντίκας, κ. Γιώργος Δημάρης, κ. Μανώλης Γαροφαλλίδης και κ. Νίκος Μοσχάκης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου κ. Νίκος Μαρινάκης, ο τέως Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σακαρίκος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου κ. Γιάννης Καραμπουρνιώτης, μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου, εκπρόσωποι των τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων και φίλοι του αθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey